Institut Ramon LLull

Kirkus Review elogia la traducció a l’anglès de Vida privada que es publicarà al setembre

Literatura.  Nova York, 02/07/2015

Private Life, la traducció de Vida Privada de Josep Maria de Sagarra realitzada per Mary Ann Newman s’estrena amb elogioses paraules a la revista literària Kirkus. La novel·la no arribarà als mercats, però, fins al proper mes de setembre publicada per Archipelago Books.




Kirkus parla d’“Una saga satírica i multigeneracional sobre les intrincades relacions entre la decadent aristocràcia de Barcelona i els sòrdids suburbis de la ciutat. Pot esperar-hi assassinats, venjança, amors i desamors”. Per a la crítica “La novel·la guanya vitalitat quan l’autor s’aparta de la trama: en les històries que amaguen els personatges, a les seves reflexions sobre la socioeconomia espanyola, a la seva agudesa intel·ligentment viciosa i les descripcions... i en el sexe sorprenentment gràfic. En aquesta traducció informal, col·loquial, la Barcelona d’entre guerres és plena vitalitat, com la pròpia novel·la”.

Aquesta és la primera traducció de Sagarra a l’anglès.

La prestigiosa revista literària americana li atorga una “Kirkus star”

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"