Institut Ramon LLull

Sonia Fernández-Vidal i Ignasi Blanch, convidats al Saló Europeu del Llibre Infantil i Juvenil de Saarbrücken

Cultura.  Saarbrücken, Alemanya, 21/05/2015

L’escriptora Sonia Fernández-Vidal i l’il·lustrador Ignasi Blanch són els convidats catalans al Saló Europeu del Llibre Infantil i Juvenil, que se celebra a Saarbrücken, Alemanya, del 21 al 24 de maig. D’una banda, el dibuixant oferirà una classe magistral d’il·lustració per aprendre a crear personatges i escenes. D’altra banda, l’autora farà una lectura de La porta dels tres panys, sobre l’estrany univers que descobreix en Niko, el nen protagonista de 14 anys.




Els dies 21 i 22 de maig, de 10 a 19h i de 10 a 12h respectivament, l’il·lustrador Ignasi Blanch dirigirà un taller juntament amb l’alemanya Jutta Bauer. La classe magistral ensenyarà a crear personatges i escenes amb una àmplia varietat de materials. Blanch va estudiar art a Barcelona i a Berlín, on va ser l’únic representant espanyol a participar en la creació de la galeria d’art “East Side Gallery”. Ha treballat en diverses editorials i exerceix de professor a l’Escola de la Dona de Barcelona.

D’altra banda, el divendres 22, l’escriptora i divulgadora científica Sonia Fernández-Vidal oferirà dues lectures del seu llibre La porta dels tres panys. Estan programades a les 9 i a les 11h. En Niko, el protagonista, haurà de resoldre un misteri i descobrirà la ciència moderna del segle XXI. La novel·la, destinada tant a nens com a adults, va ser un èxit de vendes durant mesos i van vendre’s els drets del llibre a onze idiomes. A més, des del seu llançament ha estat aclamat per nombroses personalitats internacionals.

Amb el suport de l’Institut Ramon Llull

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"