Institut Ramon LLull

‘La mirada en l’altre’ exposa a Toronto l’obra de Joan Colom i altres fotògrafs catalans

Arts.  Toronto, 01/05/2015

Programada com a part del Scotiabank CONTACT Photography Festival de Toronto, ‘La mirada en l’altre: connexions/confrontacions’ (‘The Gaze in the Other: Connections and Confrontations’) és una exposició col·lectiva que reuneix per primer cop una àmplia varietat d’artistes que han estat guardonats amb el Premi Nacional de Fotografia, establert pel Ministeri de Cultura d’Espanya el 1994. Compta amb obres de Joan Colom i Ramon Masats, entre d’altres. 




La mostra, organitzada pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport del Govern espanyol i comissariada per Artendencias, Carmen de la Guerra i Javier Díez, es presenta com una antologia de la història de la fotografia espanyola al llarg dels últims seixanta anys, visualitzant vincles insospitables entre les obres de diferents artistes. 

En veure l’exposició en el seu conjunt, podem observar com el desenvolupament d’artistes individuals ha estat consistent amb la transformació de la societat espanyola des dels anys 50 fins als nostres dies. L’exposició compta amb obres dels catalans Joan Colom i Ramon Masats, del mallorquí Toni Catany, del valencià Gabriel Cualladó, de l’argentí Humberto Rivas, i dels espanyols Cristina García Rodero, Alberto García-Alix, Chema Madoz, Carlos Pérez Siquier, Ouka Leele, Pablo Pérez-Mínguez, Manuel Vilariño i Bleda y Rosa.

 

Del divendres 1 de maig al dissabte 30 de maig de 2015

A l’Edward Day Gallery, 952 Queen Street West, Toronto

Horaris de la galeria: De dimarts a dissabte, de 10h a 18h; diumenge i dilluns amb cita prèvia

L’exposició tindrà lloc durant tot el mes de maig a l’Edward Day Gallery de Toronto 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"