Institut Ramon LLull

'El cafè de la Marina' s’estrena al Regne Unit en la segona projecció a Londres del cicle de l’ICA dedicat al cinema català

Cinema.  Londres, 28/04/2015

L’Institute of Contemporary Arts de Londres ha programat, en la segona sessió del cicle bimestral de cinema català “Catalan Avant-Garde”, la pel·lícula El cafè de la Marina de Sílvia Munt. Per primera vegada es podrà veure al Regne Unit aquest film basat en l’obra de teatre de Josep Maria de Sagarra. La directora catalana serà present en la projecció prevista pel proper dimarts 28 d’abril per participar en un torn obert de paraules. El focus presenta un total de sis pel·lícules catalanes al llarg del 2015 dels cineastes Jordi Morató, Sílvia Munt, Mar Coll, Claudio Zulián, Neus Ballús i Albert Serra.




El cafè de la Marina se situa en un poble pescador a principis del segle XX. Està protagonitzada per la Caterina (Marina Salas), la filla gran del cafè, de qui tothom parla malament, i pel Claudi (Pablo Derqui), un pescador tímid que se l’estima en silenci. La història d’amor entre els dos personatges reptarà la moralitat masclista i viciadament tradicional del poble. Al repertori s’hi sumen les actuacions de Miquel Gelabert, Marina Comas, Oriol Vila, Pep Cruz i Fermí Reixach.

“Catalan Avant-Garde” és possible gràcies a la col·laboració entre l’Institut Ramon Llull, l’Institute of Contemporary Arts i Reel Solutions. És la primera vegada que s’estableix un programa regular d’aquestes característiques a la capital anglesa. A més, suposa una gran oportunitat per la implicació de l’ICA, un equipament cultural de prestigi internacional amb gairebé 70 anys d’història. L’objectiu és fomentar entre el públic britànic el coneixement sobre la cinematografia contemporània que es fa a Catalunya.

Programació del “Catalan Avant-Garde” a l’ICA

Dissabte, 28 de febrer - 20.50h | Sobre la marxa (2013) de Jordi Morató

Dimarts, 28 d’abril - 20.50h | El cafè de la Marina (2014) de Sílvia Munt

Divendres, 26 de juny - 20.50h | Tots volem el millor per a ella (2013) de Mar Coll

Divendres, 28 d’agost - 20.50h | Born (2013) de Claudio Zulián

Dimarts, 27 d’octubre - 20.50h | La plaga (2013) de Neus Ballús

Divendres, 18 de desembre - 20.50h | El cant dels ocells (2008) d’Albert Serra

L’estrena comptarà amb la presència de la directora, Sílvia Munt

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"