Institut Ramon LLull

Els Amics de les Arts se’n van de gira per Irlanda i el Regne Unit

Música.  Irlanda i Regne Unit, 25/03/2015

La gira Amics UK & Ireland Tour 2015 porta un dels grups emblema del panorama musical català a interpretar les seves cançons al país originari de la música pop i a estrenar-se a l’Illa Maragda. 




Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure (DiscMedi, 2014) és l’últim àlbum d’Els Amics de les Arts, i aquest mes de març se’n van a presentar-lo a les illes britàniques. La primera parada serà a Irlanda el dia 25 de març. Tocaran a The Academy de Dublín, en el que serà la seva estrena en aquest país. L’endemà faran via cap al Regne Unit, on tenen el segon concert a Manchester, al Night & Day Café. Finalment, Els Amics conclouran la seva gira el 28 de març a Londres, a l’O2 Academy Islington, on han tocat grups com The Script, Kiss o My Chemical Romance.

Serà la primera ocasió en què trepitgen terra irlandès, però la segona que presenten disc a la Gran Bretanya. El seu debut va ser a Glasgow el novembre de 2012, coincidint amb el partit entre el Celtic i el Barça i en el marc de la jornada de cultura catalana a la ciutat escocesa. Va ser el primer acte organitzat després de l’acord de col·laboració entre l’Institut Ramon Llull i el FC Barcelona. Per celebrar el UK & Ireland Tour 2015, el grup ha compost el seu primer tema en anglès: Hope to see you.

 

AMICS UK & IRELAND TOUR 2015

Dublín (Irlanda), 25 de març de 2015

Lloc: The Academy (57, Middle Abbey Street)

Hora: 20h

Manchester (Regne Unit), 26 de març de 2015

Lloc: Night & Day Café (26, Oldham Street)

Hora: 21h

Londres (Regne Unit), 28 de març de 2015

Lloc: O2 Academy Islington (N1 Centre, 16 Parkfield Street, Islington)

Hora: 20h

És la primera vegada que la banda toca a Dublín, però repeteixen a la Gran Bretanya.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"