Institut Ramon LLull

Cap de setmana de dansa, música i cinema catalans a Alemanya i Àustria

Escèniques.  Alemanya i Àustria, 31/10/2014

Aquest cap de setmana es presenta carregat de cultura catalana a Alemanya. Dissabte s’inaugura el Spanisches Filmfest de Berlín amb la projecció de 10.000 km, l’opera prima de Carlos Marqués-Marcet que recentment ha estat seleccionada per competir als European Film Awards en la secció European Discovery. El festival programarà també dos altres títols catalans: La maniobra de Heimlich, de Manolo Vázquez, i American Jesus, d’Aram Garriga.




D’altra banda, la companyia de dansa de Pere Faura actua aquest divendres al festival MOVE! de la ciutat de Krefeld, amb l’espectacle “Sin baile no hay paraíso”. Aquest festival ja va programar els passats 18 i 19 d’octubre una altra companyia de dansa nascuda a Catalunya: Thomas Noone Dance, que va interpretar “Watch me”, “As if I”, “Brutal Love Poems” i “Alice”. Més endavant, el 19 de novembre, Sònia Sánchez hi presentarà Le ça. El ello i Increpación Danza presentaran Wad Ras (22 de novembre).

L’Orfeó Català oferirà un concert al Palais Auersperg de Viena dissabte 1 de novembre a partir de les 19h. L’actuació forma part dels actes per commemorar el Tricentenari, com també n’és part l’exposició “Gaudí, una arquitectura d’anticipació” que es pot visitar actualment a l’Architekturzentrum de Viena. El concert és gratuït i obert a tothom i inclou tant música religiosa com tradicional catalana. 

Finalment, Agrupación Señor Serrano presentaran A house in Asia al festival Unidram de Potsdam divendres i dissabte.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"