Institut Ramon LLull

'25%. Catalonia at Venice' s'exposa a la Virreina Centre de la Imatge

Arts.  Barcelona, 10/04/2014

Aquest dijous, 10 d’abril s'inaugura a la Virreina Centre de la Imatge (La Rambla, 99 1a planta) l’exposició 25%. Catalonia at Venice, que el 2013 va representar l’art català en la 55a edició de la Biennal d'Art de Venècia. 




Després de presentar-se amb èxit a Venècia, La Virreina Centre de la Imatge ha volgut unir esforços amb l’Institut Ramon Llull, el Museu d’Art Contemporani de Barcelona i Centre d’Art Tecla Sala de l’Hospitalet per presentar el projecte en el context del qual va partir i ajudar, d’aquesta manera, a continuar amb el debat social i creatiu que planteja.

25%. Catalonia at Venice és un projecte coral construït a partir de la implicació de tres creadors del món de la imatge: el comissari Jordi Balló, l’artista Francesc Torres i la cineasta Mercedes Álvarez i vuit persones a l’atur que reclamen el seu lloc en la societat. Els protagonistes de 25% són Gessamí Sánchez Ollé, Noèlia Asensi, Aura Jobita Gonzáles, Pedro González, Cyntia Terrade, Mamadou Kheraba Drame, Alejandro Roldán, i Joan Andreu Parra.

L’exposició es podrà veure a la Virreina Centre de la Imatge des de l’11 d’abril fins el 27 de juliol de 2014.

Es podrà visitar fins al 27 de juliol

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"