Institut Ramon LLull

Autopistes: Circus Dissemination. Convocatòria oberta a programadors europeus i americans

Escèniques.  Barcelona, 10/01/2014

El projecte Autopistes, que té com a objectiu construir i reforçar les xarxes de difusió dels espectacles de circ a Europa i Amèrica del Nord, ha obert una nova convocatòria adreçada a programadors europeus i nordamericans interessats a treballar en xarxa i programar circ contemporani.




Fins al proper 10 de febrer es poden presentar les sol·licituds per participar en els tallers que tindran lloc a Mont-real (7-11 de juliol) i a Barcelona (19-23 de setembre). Aquests tallers busquen construir i reforçar els circuits de difusió a Europa i Amèrica del Nord alhora que ofereixen l’oportunitat d’implicar-se en una experiència internacional de difusió d’espectacles de circ contemporani.  

D’entre totes les candidatures s’escolliran 12 programadors europeus i 12 d’Amèrica del Nord. Els seleccionats es faran públics el 20 de Febrer.

Més informació: http://autopistes.wordpress.com

Formulari de sol·licitud 

Les candidatures es poden presentar fins el 10 de febrer

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"