Institut Ramon LLull

Agrupación Sr. Serrano presenta la seva última creació escènica al gegant asiàtic

Escèniques.  Shanghai, 15/12/2013

La companyia catalana Agrupación Sr. Serrano ofereix cinc representacions de l’espectacle Brickman Brando Bluble Boom a Shanghai, en el marc de Shanghai International Contemporary Theatre Festival. Les actuacions tindran lloc al Centre d’Arts Dramàtiques de Shanghai (SDAC) del 13 al 15 de desembre.




El Shanghai International Contemporary Theatre Festival és un festival internacional de teatre que acull el Centre d’Arts demàtic de Shanghai (SDAC), que enguany té lloc del 4 de novembre al 15 de desembre. A través d’aquest esdeveniment, el SDAC introdueix companyies de teatre contemporani internacionals al públic local, a la vegada que és un aparador per donar a conèixer les produccions d’art asiàtiques a programadors de festivals de tot el món.

Companyies de teatre de tot el món són convidades a participar en aquest festival, des de grups de Malàisia, Japó, Singapur, la Xina i Índia, fins dels Estats Units, Austràlia, Regne Unit, Espanya, Noruega, etc. A més dels espectacles, el festival programa workshops, debats, fòrums internacionals I altres esdeveniments públics, creant un marc ideal per a establir contactes.

Brickman Brando Bluble ha estat de gira per Espanya, després de l’estrena l’octubre 2012 a festival TNT de Terrassa. Aquesta obra és un biopic escènic sobre la vida de Sir John Brickman, un constructor visionari i emprenedor que va inspirar el primer sistema hipotecari de la història. Però també un biopic escènic sobre la vida de Marlon Brando, un actor salvatge en busca d’una llar. Y també, una reivindicació de la llar contra les regles del mercat.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"