Institut Ramon LLull

El dramaturg català Pau Miró guanya el premi italià Ubu 2013

Escèniques.  Itàlia, 10/12/2013

L'obra de teatre Els Jugadors, de Pau Miró, ha guanyat el premi italià Ubu 2013 en la categoria de milor novetat estrangera. el jurat del premi ha destacat la qualitat del text de l'obra que, de la mà de la companyia Teatre Uniti de Nàpols, va fer gira per Itàlia durant 2012 i 2013 després de ser estrenada amb èxit de crítica i públic al Piccolo Teatre de Milà.

 




Els jugadors es va estrenar al Teatre Lliure de Gràcia l'abril del 2011. Els Premis Ubu conformen un dels reconeixements més prestigiosos del teatre italià, i es voten entre professionals del sector, crítics i periodistes teatrals. Miró recollirà el guardó aquest dilluns a Milà.


Pel que fa a la versió italiana de Els jugadors, traduïda com Jucatùre, el muntatge ha estat dirigit i traduït per Enrico Ianiello, que també forma part del repartiment, i produït per Angelo Curti, tots de la companyia Teatri Uniti.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"