Institut Ramon LLull

L'exposició fotogràfica 'Muralix', de Tatiana Vallejo Guzman, a Mèxic

Arts.  09/12/2013

El Museo de la Ciudad de Querétaro (Mèxic)  acull l’exposició fotogràfica Muralix de la dissenyadora i fotògrafa Tatiana Vallejo Guzman, del 6 al 12 de desembre




Tatiana Vallejo Guzman és una dissenyadora i fotògrafa que ha residit a Mèxic (Querétaro i a DF), a Sttutgart, Londres i, des de fa quatre anys, a Barcelona. La seva obra Muralix presenta els paisatges urbans de les ciutats on ha viscut o viatjat a través d’instal·lacions fotogràfiques de gran format construïdes a partir de fotografies digitals de format convencional. A través de l’assemblatge manual d’imatges, l’artista recrea ambients i sensacions.  El projecte Muralix s’ha presentat anteriorment a la Setmana del Disseny de Milà.

 

Més informació: muralix.com

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"