Institut Ramon LLull

El festival CinemaSpagna arriba a Bolonya amb set produccions catalanes

Arts.  Bolonya, 15/11/2013

L’Institut Ramon Llull col·labora novament amb el festival CinemaSpagna de Bolonya, que dedica una part del seu programa a les produccions catalanes recents. El festival tindrà lloc del 8 al 24 de novembre a la Cineteca di Bolognia. 




Després de l’èxit de la seva primera etapa a Roma el passat mes de maig, i de l’edició de Càller, CinemaSpagna arriba a Bolonya per primera vegada amb un programa que inclou set produccions catalanes. Blancaneu, de Pablo Berguer, la pel·lícula catalana més guardonada als premis Goya i guanyadora del premi al millor disseny de vestuari als European Film Awards d’aquest any, obrirà el festival.

Al llarg de les dues setmanes de festival també es podran veure, incloses a la secció de “La Nueva Ola”, Elisa K de Jordi Cadena i Judith Colell Ayer no termina nunca d’Isabel Coixet; Una pistola en cada mano de Cesc Gay; Arrugues d’Ignacio Ferreras; El muerto y ser feliz de Javier Rebollo, y No habrá paz para los malvados, de Enrique Urbizu.

A més a més, el festival comptarà amb la presència dels directors Pablo Berger, Isabel Coixet, Judith Colell i del productor Luis Miñarro, per presentar les seves pel·lícules, amb la col·laboració de l’IRL.

El projecte CinemaSpagna es desenvolupa anualment a diverses ciutats italianes, presentant directament al públic cinema de qualitat en versió original subtitulada.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"