Institut Ramon LLull

‘Focs d’artifici’, del compositor català Ferran Cruixent, arriba a Bogotà

Música.  Bogotà, 15/11/2013

El concert del català Ferran Cruixent per a Percussió i Orquestra Focs d'artifici, que des del 2008 s'ha interpretat en més de 25 ocasions a Europa i Àsia, arriba a Sudamèrica amb una estrena colombiana el proper 15 i 16 de novembre.




L’estrena mundial de Focs d’artifici va tenir lloc el 2008 a Reutilngen, ocasió en què va ser interpretada per la Württembergische Philharmonie Reutlingen. Aquesta obra és conseqüència del treball conjunt de Cruixent i el virtuós percussionista Peter Sadlo.

Després de la gira per gairebé una trentena de ciutats europees i asiàtiques i amb una bona acollida per la crítica, ara es presenta a Bogotà el proper 15 de novembre, interpretada per l’Orquestra Filharmònica de Bogotà i sota la direcció de Carmen Moral.

 

Més informació:

Estrena a Colòmbia: "Focs d'artifici". Concert per a percussió i orquestra de Ferran Cruixent 

15 novembre 2013
Bogotà, Universitat Nacional de Colòmbia, 16:00 
Orquestra Filharmònica de Bogotà 
William Lleó (percussió) 
Carmen Moral (direcció)

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"