Institut Ramon LLull

La Sociedad Doctor Alonso presenta l’espectacle de dansa 'Introducció a la Introducció' a Mont-real

Escèniques.  Mont-real, 07/11/2013

L’Agora de la Danse acull l’espectacle Introducció a la Introducció, una producció de la companyia catalana de dansa contemporània Sociedad Doctor Alonso, amb la col·laboració de l’IRL. Es tracta de la segona fase de l'espectacle, després que la companyia fos convidada per realitzar una residència de creació l’octubre del 2012, que va finalitzar amb la posada en escena del resultat d'aquesta residència, una primera fase de l'obra.




Introducció a la introducció, que es podrà veure del 6 al 8 de novembre, és “un projecte d’investigació sobre el moviment en construcció permanent, que finalitzarà amb la construcció d’un solo de dansa contemporània que també és un tesis sobre el moviment”. Així ho expliquen els membres i directors de la companyia, Tomas Aragay i Sofia Asencio.

Introducció a la introducció arriba després de l’èxit de col·laboracions anteriors de l’IRL amb l’Agora de la Danse, l’únic espai al Canadà dedicat exclusivament a la dansa contemporània. El 2008 i 2009 es va organitzar conjuntament un cicle de dansa contemporània catalana “Destinations Danse: Catalogne”. A més, el 2010 l’espai canadenc va acollir una residència de creació de la companyia Mal Pelo, que va finalitzar amb tres actuacions de l'espectacle Tous les Noms

L’Agora de la Danse és l’únic espai al Canadà dedicat exclusivament a la dansa contemporània

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"