Institut Ramon LLull

Salvador Espriu homenatjat al TNC

Escèniques.  Barcelona, 15/11/2013

El Teatre Nacional de Catalunya, l’OBC i L’Auditori s’uneixen per homenatjar Salvador Espriu en l’any del centenari del seu naixement. A partir del Rèquiem a la memòria de Salvador Espriu, estrenada el 1990 pel compositor català Xavier Benguerel, el TNC presenta un espectacle teatral, Un rèquiem per a Salvador Espriu, en què la música de l’orquestra, els cors, els solistes i els actors s’integren en la posada en escena. 




Un rèquiem per a Salvador Espriu, que es podrà veure al TNC del 15 al 17 de novembre, serà intepretada per Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya.

El Rèquiem a la memòria de Salvador Espriu de Benguerel és una obra de síntesi i de maduresa dins la trajectòria del compositor català, considerat una de les personalitats més singulars de la composició musical catalana de la segona meitat del segle XX.

 

Més informació:

Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya
Miquel Ortega,  director
Maribel Ortega,  soprano
Marisa Martins,  mezzo soprano
José Ferrero,  tenor
Àlex Sanmartí,  baríton
Josep Maria Flotats,  recitant
Coral Polifònica de Puig-Reig  -  Coral Càrmina
Xavier Albertí,  posta en escena

Divendres   15 de novembre de 2013  a les 20.00 hores
Dissabte     16 de novembre de  2013 a les 20.00 hores
Diumenge    17 de novembre de  2013 a les 18.00 hores

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"