Institut Ramon LLull

'Fill de Caín' es presenta a diversos festivals internacionals de cinema

Cinema.  10/10/2013

Fill de Caín, estrenada amb èxit de crítica i públic el passat 31 de maig en cinemes de tot el país, ha estat seleccionada per l'European Film Promotion per participar a l'European Film Week, que se celebrarà del 23 al 27 d'octubre a Moscou. Tan sols han estat escollides 11 pel·lícules europees dels 35 països que formen part d'aquesta xarxa. Aquesta setmana, a més de Moscou, es podrà veure al Mumbai Film Festival, a Bombay. 




​Fill de Caín va començar la seva carrera pels festivals internacionals el mes d'agost, al Festival de Cinema de Montréal. El passat 5 d’octubre es va presentar en competició del Festival Du Film Espagnol de Toulouse, amb la presència de Jose Coronado. 

El film català també tindrà un passi especial amb la presència de Jose Coronado al Festival Internacional de Cinema de Valladolid (Seminci 2013) i es projectarà també a la secció “ABYCINE presenta” que recull el millor de tot el cinema espanyol i nous talents de l'ABYCINE de Albacete.

Fill de Caín és l'òpera prima del premiat curtmetratgista tarragoní Jesús Monllaó. Està protagonitzada per Maria Molins (Coral), guanyadora del Premi Gaudí a Millor Actriu Protagonista per El Bosc, i per Jose Coronado (Carlos), guanyador del Goya per No habrá paz para los malvados. Tots dos encarnen a un matrimoni de classe alta que haurà de replantejar-se la relació amb el seu fill Nico (David  Solans, en la seva primera incursió al món de la interpretació), un inquietant adolescent obsessionat amb els escacs. Completen el repartiment Julio Manrique, en el personatge del psicòleg Julio Beltrán, i Jack Taylor com el Maestro dels Escacs Andrew Holseter.

Fill de Caín es projectarà a Moscou el 25 d'octubre a les 22h, en el marc de l'European Film Week

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"