Institut Ramon LLull

El cicle 'Passeig d’aniversari' sobre la figura de Josep Vallverdú arriba a l’Alguer

Llengua.  Alguer, 07/10/2013

La sala de conferències de la Fundació META de l’Alguer acollirà, el proper 7 d’octubre, una taula rodona sobre Projecció de cultura catalana, en el marc del cicle Josep Vallverdú, passeig d’aniversari. Vallverdú al món, amb motiu dels seus 90 anys.




La taula rodona comptarà amb la participació de Stefano Lubrano, del Síndic de l’Alguer; Antoni Arca, escriptor alguerès; Andreu Bosch, director de l’Àrea de Llengua i Universitats de l’Institut Ramon Llull i professor de la UB, i Joan-Elies Adell, director de l’Espai Llull en representació de la Generalitat de Catalunya a l’Alguer. L’activitat tindrà lloc el proper dilluns 7 d’octubre a les 18.30h.

El cicle Josep Vallverdú, passeig d’aniversari. Vallverdú al món, que s'organitza amb motiu del 90è aniversari de l’escriptor, inclou una dotzena d’actes que se celebren durant tot l’any arreu dels Països Catalans amb l’objectiu de donar a conèixer la seva àmplia i diversa producció literària. Vallverdú, nascut a Lleida l’any 1923, és especialment conegut per l’obra Rovelló i ha estat guardonat amb diversos premis al llarg de la seva trajectòria, entre els quals destaca el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes (2000).

 

Més informació:

Dilluns, 7 d’octubre de 2013

Sala de Conferències de la Fundació META,

a les 18.30 h Plaça del Portal 9, l’Alguer

www.fpiei.cat

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"