Institut Ramon LLull

La coreògrafa catalana Àngels Margarit i Thomas Hauert reben el Premi de dansa i coreografia de Suïssa

Escèniques.  Suïssa, 03/10/2013

From B to B, l’espectacle creat conjuntament per la coreògrafa catalana Àngels Margarit i el coreògraf suís Thomas Hauert, rep el Premi Federal de Dansa i Coreografia de Suïssa, en la categoria de Creació Actual. Els Premis es lliuren cada dos anys i estan destinats a guardonar l’escena de la dansa independent i destacar les actuacions artístiques més significatives dels dos darrers anys.




From B to B es va estrenar el passat 2011 en el marc del Festival Grec de Barcelona i és el resultat de la posada en comú del bagatge artístic cultural i individual d’Àngels Margarit (Barcelona) i Thomas Hauert (coreògraf suïs establert a Brussel·les) i neix de l’admiració mútua dels dos coreògrafs i del desig de treballar plegats. From B to B és una coproducció entre el Festival Grec de Barcelona i el Festival Bâtie de Ginebra i, des de la seva estrena al Mercat de les Flors de Barcelona el 2011, s’ha pogut veure a Munich, Ginebra, París, Basel, Brusel·les, Charleroi, Düsseldorf, Estrasburg, Olten, NeuChâtel, Terrassa, Avinyó i St Nazaire.

Els Premis els atorga la Confederació Suïssa i compta amb la col·laboració de l’Associació ProTanz i la Fundació Corymbo. La cerimònia de lliurament dels premis va tenir lloc a Fribourg el passat divendres 20 de setembre.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"