Institut Ramon LLull

Els autors de l'òpera 'Dido&Aeneas Reloaded' guayen un premi a Berlín

Música.  Berlín, 01/10/2013

El jove equip escènic-musical català responsable de l'òpera Dido & Aeneas Reloaded, ha guanyat el primer premi d'òpera de nova creació Berliner Opernpreis 14 von Neuköllner Oper und Gasag, de Berlín.




Els premiats són els quatre compositors, Xavier Bonfill, Raquel García Tomás, Joan Magrané i Octavi Rumbau, el director d'escena Jordi Pérez Solé i la llibretista Cristina Cordero, agrupats sota el nom Spin Off Collective.

Segons han informat avui els premiats, el guardó permetrà estrenar el proper mes de maig a la Neuköllner Oper de Berlín la seva nova òpera, Go, Aeneas, Go!, Un "spin-off" del projecte Dido & Aeneas Reloaded, que s'estrena a Barcelona en sessió única el 23 d'octubre i a Madrid el 25 d'octubre.

L'objectiu d'aquest premi és proporcionar un espai de producció i pressupost a un equip de creadors joves i, per això, el guardó permet que peces d'aproximadament 30 minuts de durada siguin presentades al públic en general en una sèrie d'actuacions a la Neuköllner Oper de Berlín.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"