Institut Ramon LLull

Fabra i Coats posa en marxa un programa de visites guiades a l'exposició Vogadors per a grups especialitzats

Arquit. i disseny.  Barcelona, 26/09/2013

Fabra i Coats Centre d’Art Contemporani de Barcelona, que des del juny acull l’exposició Vogadors, ofereix un programa de visites guiades per a professionals del sector de l’arquitectura i conduïdes pels propis equips participants a l'exposició.




Vogadors, que va representar Catalunya i les Illes Balears a la 13ª Biennal d’Arquitectura de Venècia el 2012, recull l’obra de nou joves arquitectes catalans i balears que documenten una arquitectura sòbria i de gran senzillesa material, però d’una enorme sofisticació tècnica i intel·lectual.

El programa de visites es desenvoluparà el proper mes d’octubre. Es tracta de cinc visites guiades a grups especialitzats del sector de l’arquitectura i el disseny, conduïdes pels propis arquitectes vinculats a la mostra. Les visites van dirigides a grups ja organitzats d'un mínim de 10 persones.

Les visites tenen lloc tardes de dimarts a dijous del mes d’octubre de 18.00 a 19.00, i opcionalment també es poden fer els matins de 12.00 a 13.00, i són gratuïtes (vegeu calendari adjunt). Existeix també l’oportunitat de visitar en la mateixa sessió la fàbrica de creació Fabra i Coats, on s’ubica el centre d’art.

CALENDARI DE VISITES GUIADES

Sessions de dimarts: 15 d’octubre de 18.00 a 19.00
Sessions de dimecres: 9 i 16 d’octubre de 18.00 a 19.00
Sessions de dijous: 17 d’octubre de 18.00 a 19.00
Sessions de divendres: 18 d’octubre de 12.00 a 13.00

Per a més informació o reserva: borregueromarta@gmail.com

5 visites guiades durant el mes d'octubre

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"