Institut Ramon LLull

L’IRL presenta la guia digital Catalan Sounds al Mercat de Música Viva de Vic

Música.  Vic, 13/09/2013

L’Institut Ramon Llull presenta, en el marc del Mercat de Música Viva de Vic, la guia digital Catalan Sounds. Adreçada principalment a programadors internacionals, es tracta d’una guia digital de referència per conèixer algunes de les propostes més interessants del panorama musical català: dos-cents grups que conformen una tria molt representativa de la creativitat musical catalana per la seva varietat, qualitat i singularitat.




En el mateix acte també es farà una sessió informativa sobre la convocatòria de les subvencions per a desplaçaments d’artistes catalans fora del domini lingüístic. L’acte tindrà lloc divendres 13 de setembre a les 17 hores a la sala de reunions Espai VIT.

Ja fa uns anys que l’IRL col·labora amb el Mercat de Música Viva de Vic portant programadors internacionals. Aquest esdeveniment, que enguany se celebra del 12 al 15 de setembre, té l’objectiu d’oferir una plataforma i fer conèixer de primera mà la realitat musical catalana en totes les seves vessants: pop, jazz, rock, clàssica, fusió, electrònica, hip-hop i folk. A més, el Mercat de Música Viva de Vic és l’únic punt de trobada de professionals de la música, tant en la seva vessant artística com gestora, amb caràcter de fira.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"