Institut Ramon LLull

Flores & Prats presenten dues exposicions a Copenhaguen

Arquit. i disseny.  Copenhaguen, 05/09/2013

L'estudi d'Arquitectura Flores & Prats inaugura dues exposicions a Copenhaguen aquest mes de setembre que es podran visitar fins a finals d'octubre.

Les dues exposicions dialoguen entre elles. Una, més extensa, és al Campus de la Universitat, dins una antiga nau industrial de 700m2, espai suficient per explicar extensivament un sol projecte: l'edifici 111 d'Habitatge Social a Terrassa.




Flores & Prats estan interessats en allò que un edifici és capaç de generar un cop construït i en conseqüència el títol de l'exposició és "Meeting at the Building" (Trobada a l'Edifici), doncs el cas de l'Edifici 111 és un lloc per viure i creuar-se amb els veïns, facilitant la coneixença i la sociabilitat.

Aquest aspecte és el que retrata la mostra, explicant el que els arquitectes entenen com a dimensió social de l'habitatge col·lectiu, entenent social com la cultura de relacionar-se amb els veïns, creant una consciència de viure en comunitat.

L'altre exposició és dins una galeria de la ciutat i inclou 4 projectes anteriors a l'Edifici 111 i que van ajudar a la seva definició. La coincidència que aquest espai hagués estat un antic forn de pa ha generat una col·laboració entre els arquitectes, una artista britànica i la pastisseria Escribà de Barcelona, que ha cuinat uns dolços especials per celebrar la inauguració. L'artista britànica Soraya Smithson s'ha desplaçat a Copenhaguen i ha deixat pintats als vidres de la galeria motius de l'antic forn de pa que ambienten la mostra.

Del 5 de setembre al 25 d'octubre

 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"