Institut Ramon LLull

La plataforma poètica Lyrikline.org en streaming a nivell internacional

Literatura.  Berlín, 20/08/2013

El proper dia 1 de setembre la plataforma poètica Lyrikline.org (l’Institut Ramon Llull n’és soci des del 2008), ha programat una activitat que s’oferirà en streaming (video en directe a través d’internet). 




Es realitzaran connexions amb diferents països del món. Lyrikline és una de les grans plataformes de poesia en l’àmbit digital, que actualment inclou 862 poetes i 7844 poemes traduïts a 58 llengües. 

L’Institut Ramon Llull cada any hi aporta informacions i enregistraments d’una desena de poetes catalans. Entre els 37 poetes que ja s’hi inclouen, hi trobem autors significatius com Narcís Comadira, Josep Pedrals, Montserrat Abelló o Perejaume. El projecte és una iniciativa de Literaturwerkstatt Berlín, associació impulsora del Festival de Poesia de la capital alemanya.

El projecte és una iniciativa de Literaturwerkstatt Berlín, associació impulsora del Festival de Poesia de la capital alemanya.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"