Institut Ramon LLull

La Intrusa Danza participa al Downtown Dance Festival

Escèniques.  Nova York, 10/08/2013

La companyia de creació artística contemporània La Instrusa Danza presenta Rojo Manso i Delta Victor al Downtown Dance Festival, que se celebra a Nova York del 10 al 15 d’agost.




La Instrusa Danza és una companyia de creació artística contemporània que duu a terme projectes escènics i audiovisuals. Combina creacions pròpies amb encàrrecs coreogràfics, col·laboracions teatrals i publicitat, a més de la seva tasca docent en prestigioses escoles i centres coreogràfics nacionals i internacionals.

La seva presència a Nova York s’emmarca en la gira que realitza la companyia aquest mes d’agost pels Estats Units. A més de participar al Downtown Dance Festival, La Intrusa Danza actua al festival ARC Pasadena de Los Ángeles i al DEFIBRILLATOR de Chicago.

La 32ena edició del Downtown Festival tindrà lloc a la ciutat de Nova York del 10 al 15 d'agost. Enguany el programa inclou grans talents tant nacionals com internacionals, com La Intrusa Danza (Catalunya), The Dance We Made (Gran Bretanya) o José Limón Dance Company (Nova York).

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"