Institut Ramon LLull

Tres films amb participació catalana al festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià

Cinema.  Sant Sebastià, 20/09/2013

La 61ª edició del Festival de cinema de Sant Sebastià, un dels festivals més prestigiosos del món, ha fet públic el seu cartell, que inclou dues produccions i una coproducció catalana.




La coproducció catalana Enemy ha estat seleccionada per a participar en la Secció Oficial de la darrera edició del festival, que se celebra del 20 al 28 de setembre. En aquest film, Denis Villeneuve dona vida a uns personatges, interpretats per Jake Gyllenhaal, Mélanie Laurent i Isabella Rossellini, a partir d’un guió adaptat de la novel·la de José Saramago, El hombre duplicado.  

Per la seva banda, les dues produccions cent per cent catalanes s’inclouen en la secció Zabaltegi. Es tracta de Serrat y Sabina: el símbolo y el cuate (What’s up doc i Lastor Media), un documental de Francesc Relea i que recorre Amèrica Llatina de la mà de les cançons dels dos cantautors, i Family Tour, l’opera prima de Liliana Torres, un relat semi-autobiogràfic rodat a la comarca d’Osona protagonitzat per Núria Gago i realitzat per alumnes i exalumnes de l’ESCAC, en estrictes condicions de low cost.

 

Més informació: www.sansebastianfestival.com

Enemy, Serrat y Sabina: el símbolo y el cuate i Family Tour

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"