Institut Ramon LLull

14 produccions catalanes a la Setmana Internacional de Cinema de Valladolid

Cinema.  Valladolid, 19/10/2013

La Setmana Internacional de Cinema de Valladolid (Seminci) ha programat 14 produccions catalanes, entre les quals destaca Tots volem el millor per a ella, de Mar Coll, que inaugurarà el festival, i La por, de Jordi Cadena.




A la secció "Spanish Cinema" hi trobem títols d’èxit, com La plaga, de Neus Ballús, Fill de Caín, de Jesús Monllaó, Ayer no termina nuna, d’Isabel Coixet, Somos gente honrada, d’Alejandro Marzoa i El muerto y ser feliz, de Javier Rebollo.

A més, el festival inclou una mostra de curtmetratges, entre ells Nador, de Dani de la Orden, La gallina, de Manel Raga i Canis, d’Ana Solanas i Marc Riba, tots ells programats a la "Secció Oficial". Per altra banda, a la secció "Punto de encuentro, La noche del corto español" es poden veure els curtmetratges Otoño año perdices, de Marta Díaz de Lope i Hogar,hogar, de Carlos Alonso.

Finalment, es projectarà Gabor, de Sebastian Alfie, a la secció secció "Tiempo de Historia" i es farà una projecció especial de Stupor mundi. Una proximació a l'obra de ramon herreros, d’Hilari M. Pellicer.

La producció que encetarà el festival, Tots volem el millor per a ella, és l'ultima pel·lícula de la realitzadora i guionista Mar coll. Explica la història de Gení, una dona de 38 anys que intenta refer la seva vida després de patir un accident de cotxe. És el segon treball d’aquesta jove directora catalana que al 2009 va dirigir Tres dies amb la família, pel·lícula que va rebre nombrosos premis com el Goya a la Millor direcció novell i el premi a la Millor direcció al Festival de Málaga. 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"