Institut Ramon LLull

Albert Serra i Pere Portabella participaran al Festival Internacional de Cinema de Locarno

Cinema.  Locarno, 07/08/2013

El Festival Internacional de Cinema de Locarno, que se celebrarà entre el 7 i el 17 d'agost, torna a apostar pel cinema d'autor català. En aquesta ocasió el film seleccionat ha estat Història de la meva mort d'Albert Serra (Andergraun Films, Capricci Films) que competirà a la secció Concorso Internazionale.




Es tracta d'una pel·lícula sobre la transició entre el racionalisme del segle XVIII i el romanticisme del XIX, a través de dos dels seus personatges literaris més representatius: Casanovas i Dràcula. Així, Albert Serra repetirà un cop més en el festival d'autor suïs on fa dos anys ja va projectar Els noms de Crist  i El senyor ha fet en mi meravelles.
 
Una altra producció catalana present al festival serà el film Umbracle (1970) de Pere Portabella (Films 59). La pel.lícula  formarà part de la retrospectiva que el certamen dedica a Cristopher Lee, a qui atorguen el premi Excellence Award Moët & Chandon. 

La darrera pel·lícula de Serra, Història de la meva mort, competirà al Concurs Internacional

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"