Institut Ramon LLull

Brasil acull una exposició sobre Antoni Gaudí amb motiu de la Jornada Mundial de la Joventut de Rio de Janeiro

Arts.  Rio de Janeiro, 23/07/2013

El Museu d’Art Contemporani de Niterói, a Rio de Janeiro, acull del 23 al 28 de juliol la mostra Antoni Gaudí and the Days of creation, tot coincidint amb la celebració de la Jornada Mundial de la Joventut de Rio de Janeiro.




La mostra, creada expressament per a l’ocasió, se centra en la figura de Gaudí més enllà de la seva obra i busca crear un vincle entre els joves i l’arquitecte català.

Aquesta exposició dóna continuïtat a la de la JMJ 2011 de Madrid, titulada Sagrada Família: Moved by Beauty. El comitè científic està format, entre d’altres, per  Jordi Faulí, arquitecte director de la Sagrada Família; José Manuel Almuzara, president de l’associació pro Beatificació de Gaudí, i Etsuro Sotoo, escultor de la Sagrada Família des de fa més de 30 anys.

Al Museu d’Art Contemporani de Niterói

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"