Institut Ramon LLull

Una quarantena d’estudiants de català d’universitats d’arreu del món participen a l’Estada lingüística d’estiu a Barcelona

Llengua.  Barcelona, 08/07/2013

Dilluns 8 de juliol comença a Barcelona la primera estada lingüística d’estiu organitzada per l’Institut Ramon Llull en col·laboració amb la Universitat de Barcelona. Aquesta estada s’adreça a estudiants de català de les universitats i altres centres docents de l’exterior que vulguin perfeccionar els seus coneixements de llengua i cultura catalanes. Els estudiants, procedents de 15 països diferents, s’estaran a Barcelona del 8 al 26 de juliol.




L’Estada combina cursos de llengua i cultura catalanes amb un programa d’activitats de lleure i d’intercanvis lingüístics i grups de conversa amb estudiants de la UB. Els estudiants es dividiran en dos grups de llengua: el nivell elemental i el nivell intermedi, i cursaran 50 hores de classe amb professorat especialitzat dels Serveis Lingüístics de la Universitat de Barcelona.

Així, els participants tindran l’oportunitat de millorar i practicar la llengua catalana aprofitant les múltiples possibilitats que ofereix l’estiu a Barcelona.

Aquesta estada lingüística s’emmarca dins el programa per a estudiants de llengua i cultura catalanes d'universitats a l'exterior, que inclou també el Campus Universitari de la Llengua Catalana organitzat en col·laboració amb el Govern d’Andorra.

Organitzada per l’IRL en col·laboració amb la Universitat de Barcelona

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"