Institut Ramon LLull

El projecte 'La Seca', una de les obres de Vogadors, rep el Premi de Restauració i Arquitectura Mediterrània

Arquit. i disseny.  Nàpols, 02/07/2013

Meritxell Inaraja ha rebut el Premi Internacional de Restauració i Arquitectura Mediterrània pel seu projecte de restauració de l'Antiga Fàbrica de la Moneda "La Seca" per a Nou Espai Escènic Brossa a Barcelona. Aquest projecte forma part de l’exposició Vogadors/Arquitectural Rowers, que va ser produïda l’IRL i que va representar Catalunya en la seva primera participació a la 13a edició de la Biennal d’Arquitectura de Venècia. Actualment es pot visitar l’exposició a Fabra i Coats – Centre d’Art Contemporani de Barcelona.




El premi, que valora els projectes que tracten el tema d’arquitectura mediterrània, restauració, rehabilitació i conservació d’edificis històrics i monuments, es va concedir en un acte celebrat divendres 28 a l’illa Ischia, a Nàpols. L’acte s’emmarca en l’esdeveniment anual “Torre in Luce” de l’illa Ischia, i ha estat organitzat per l’Associació Cultural “Isola delle torri”, el Supervisor de Patrimoni Cultural i Arquitectònic de Nàpols i província, i l’Ordre d’Arquitectes, Planificadors, Paisatgistes i Conservadors de la Província de Nàpols.

El projecte de Meritxell Inaraja és una intervenció en un edifici històric que vol fer visibles els diferents estrats del temps que ha anat acumulant el lloc, evidenciant arcs i obertures que havien quedat embeguts en anteriors èpoques. Unes actuacions contemporànies que posen en valor el pati i eviten contrastar amb el que és existent, tractant de construir una peça homogènia.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"