Institut Ramon LLull

L’editorial Harper Collins publicarà Victus en anglès l’any vinent

Literatura.  Barcelona, 07/06/2013

La prestigiosa editorial Harper Collins ha adquirit els drets de traducció de l’obra Victus, d’Albert Sánchez Piñol, amb la intenció de publicar-la l’any vinent per al mercat anglosaxó.




Harper Collins se suma a la ja llarga llista d’editorials estrangeres que han incorporat Sánchez Piñol al seu catàleg. Properament, l’obra es veurà traduïda a l’alemany, portuguès, coreà, italià, croat, holandès i rus. A inicis d’any, es va publicar la versió francesa, en ocasió del Salon du livre de París, en què Barcelona n’era la ciutat convidada.

Les traduccions previstes de Victus reforcen la projecció internacional de Sánchez Piñol, autor l’obra en llengua catalana més traduïda en els darrers 10 anys: La pell freda, que ja s’ha traduït a 33 idiomes.

Victus, esctita originalment en castellà i traduïda al català, és una novel·la històrica que narra la guerra de successió espanyola, un conflicte que acaba  l’11 de setembre de 1714 amb l’assalt a Barcelona. També és la tragèdia de Martí Zuviría, un jove de barceloní alumne del marquès de Vauban, que es converteix en un geni de la intel·ligència militar. 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"