Institut Ramon LLull

Catalan Sounds on Tour torna a ser present a The Great Escape amb quatre grups

Música.  Brighton, 15/05/2013

Després de l'èxit obtingut l'any passat amb el focus català, l'Institut Ramon Llull torna a col·laborar amb el festival The Great Escape per programar-hi grups catalans. Dins el programa Catalan Sounds on Tour quatre formacions actuaran a Brighton entre el 16 i el 18 de maig per mostrar la música catalana més emergent. Es tracta d'Aliment, Coach Station Reunio, l'Hereu Escampa and Za!




The Great Escape programa més de 350 artistes i congrega un públic format per més de 5000 professionals de la indústria musical internacional, a la recerca de nous noms per programar arreu del món. 

En les edicions anteriors ja han actuat a Brighton nombroses formacions catalanes, arribant al punt àlgid al 2012 amb la programació de 8 grups dins un focus català específic: Mujeres, Me And The Bees, Seward, Amics del Bosc, Ninette And The Goldfish, Oso Leone, Furguson i The Suicide Of Western Culture.  

Aquest festival és reconegut internacionalment ja que ha ajudat a descobrir noms tan reconeguts com Bon Iver, Adele, Tinie Tempah, Mumford and Sons i Ed Sheeran.

x05z13

Dins la programació de Catalan Sounds on Tour actuaran Aliment, Coach Station Reunion, l'Hereu Escampa i Za!

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"