Institut Ramon LLull

Andreu Bosch participarà a la I Conferència de l’Aula Joaquim Molas: La catalanística en l’acadèmia global

Llengua.  Vilanova i la Geltrú, 16/05/2013

Andreu Bosch, director de l’Àrea de Llengua i Universitats de l’Institut Ramon Llull, participarà a la I Conferència de l’Aula Joaquim Molas de la Biblioteca Museu Balaguer de Vilanova i la Geltrú, que girarà entorn a la catalanística. A la seva ponència, Bosch explicarà el paper de l’IRL en la promoció dels estudis catalans. 




La conferència, titulada La catalanística en l’acadèmia global, proposa una reflexió sobre les condicions actuals i perspectives de futur de la catalanística internacional. 

Neus Lloveras, l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, durà a terme la inauguració i la primera ponència anirà a càrrec del mateix Joaquim Molas, que exposarà algunes reflexions personals sobre la catalanística. 

A l’acte també hi participaran August Bover, escriptor i docent en el Departament de Filologia Catalana de la Universitat de Barcelona, Patrizio Rigobon, traductor i docent d’un curs sobre llengua i literatura catalana a la Università Ca’Foscari de Venècia, i l’escriptor Josep Maria Murià. La clausura anirà a càrrec de la regidora de cultura de l’Ajuntament de Vilanova, Marijó Riba. 

La conferència tindrà lloc el 17 de maig a la Biblioteca Museu Balaguer de Vilanova i la Geltrú

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"