Institut Ramon LLull

La Troba Kung-Fú presenta el seu tercer àlbum a París

Música.  París, 13/05/2013

La Troba Kung-Fú presentarà el seu tercer àlbum al Théâtre de la Ville de París, un teatre de referència de la ciutat, gràcies a l’acord de col·laboració que ha realitzat l’Institut Ramon Llull amb el teatre parisí.




És la primera vegada que La Troba Kung-Fú actua a París, encara que els seus ritmes de rumba catalana ja han sonat a altres llocs de França, al Regne Unit, Bèlgica, Itàlia, Catalunya, Espanya i, fins i tot, als Estats Units. L’IRL ha fet un acord de col·laboració musical amb el Théâtre de la Ville a través del qual la Troba pujarà als escenaris d’aquests equipaments per presentar el seu tercer disc, A la panxa del bou.

El Théâtre de la Ville és un equipament cultural municipal de la ciutat de París, fundat el 1860 i conegut per la dimensió internacional de la seva programació i la seva tendència a la coproducció amb equipaments d’altres països. Un altre tret característic d’aquest equipament és la seva programació pluridisciplinar, que barreja la  dansa, el circ, i la música. 

L’actuació tindrà lloc al Théâtre de la Ville de París el proper 16 de maig

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"