Institut Ramon LLull

Oberta la convocatòria de selecció de professorat d'estudis catalans a l'exterior

Llengua.  Barcelona, 02/05/2013

Aquest divendres, 3 de maig, queda obert el termini de presentació de sol·licituds per a la convocatòria de selecció de professorat d'estudis catalans a les universitats de fora del domini lingüístic. En total, s'han convocat 16 places per a universitats d'Alemanya, Croàcia, Estats Units, França, Hongria, Itàlia, Israel, Portugal, el Regne Unit i Rússia, totes elles de la xarxa d'estudis catalans a l'exterior de l'Institut Ramon Llull.




Els candidats hauran d'omplir el formulari en línia i adjuntar la informació requerida a les bases.

Per optar a qualsevol d'aquestes places cal complir els següents requisits:

  • Estar en possessió del títol de llicenciatura, preferentment en filologia catalana, o grau equivalent, o bé aportar el comprovant de sol·licitud d'expedició del títol corresponent. 
  • Estar en possessió del Certificat de nivell superior de català o equivalent, per al supòsit en què la persona aspirant no sigui llicenciada en filologia catalana.
  • Acreditar coneixements de l'idioma oficial del país de destinació (requisit d'aplicació en cas que l'idioma oficial del país de destinació sigui l'anglès, el francès, l'alemany o l'italià).
  • Haver obtingut la titulació requerida en un termini no superior a 15 anys a comptar des de la data de publicació de la convocatòria.
  • No haver estat seleccionat per impartir docència d'estudis catalans en més d'una convocatòria de selecció de professorat de l'Institut Ramon Llull. 
  • No patir cap malaltia ni impediment per al desenvolupament de les funcions que requereix aquesta convocatòria.

Les sol·licituds es podran presentar entre el 3 i el 17 de maig

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"