Institut Ramon LLull

Conferència de Vicenç Villatoro a la Casa Pessoa de Lisboa

Llengua.  Lisboa, 17/04/2013

El director de l'IRL, Vicenç Villatoro, pronunciarà una conferència sobre la cultura catalana a la casa Fernando Pessoa de Lisboa, aquest dimecres 17 d'abril. Amb el títol La força de Catalunya basada en la seva llengua i literatura, Villatoro recorrerà les arrels de la cultura catalana fins al s.XX, en què s'ha convertit en una de les grans cultures d'Europa. 

 




A més, explicarà com la llengua i la cultura s'han convertit també en l'epicentre d'un model social que ha situat el nucli de la identitat pròpia en l'expressió cultural i ha permès mantenir la cohesió social. Villatoro reflexionarà també sobre la situació actual d'aquest model i les exigències polítiques que planteja el seu manteniment. 

La força de Catalunya basada en la seva llengua i la seva cultura

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"