Institut Ramon LLull

Catalan Sounds-Jazz on tour arriba a Brussel·les

Música.  Brussel·les, 20/03/2013

“Catalan Sounds- Jazz on tour" és una gira de grups catalans per diferents clubs de referència d’Europa. La intenció és mostrar la gran qualitat del jazz català actual i crear feedbacks i intercanvis entre aquestes ciutats i Barcelona, concretament amb el Jamboree, emblemàtic club de jazz barceloní, que col.labora en el projecte.  




Dijous 21 març

20:30 h

ALBERT BOVER & HORACIO FUMERO

Horacio Fumero és un contrabaixista de gran renom. Considerat un dels pilars de l’evolució creativa de l’escena jazzística de Barcelona. Va acompanyar al mític Tete Montoliu durant 20 anys. Actuarà amb Albert Bover, considerat per molts el successor del gran Tete per la seva perfecta tècnica al piano. Aquest duo de gran experiència reinventa els estàndards del jazz amb la incorporació de composicions pròpies.

Albert Bover: piano

Horacio Fumero: contrabaix

 

Divendres 22 de març

20:30 h

CARME CANELA & JOAN MONNÉ

Han passat 15 anys des de que Carme Canela i Joan Monné van editar el seu primer cd en quartet «Introducing Carme Canela & Trio». Després de consagrar-se a altres projectes piano i veu es reuneixen de nou per oferir-nos el seu univers musical d’una manera intima i intensa. Amb un repertori que inclou  Body and Soul, Pannonica de Monk, Julia dels Beatles o Marta de Joan Manuel Serrat.

Carme Canela: veu

Joan Monné: piano

 

Dissabte 23 de març

18:00 h

MARTÍ SERRA QUARTET

El saxofonista Marti Serra presenta el seu album “Tea Time”. Des de la seva aparició el passat 2012 el disc ha estat aclamat per critica i públic. Després de molts anys de treball amb el seu trio, el grup incorpora al pianista Sergi Sirvent.

Marti Serra: saxo, tenor i soprano

Sergi Sirvent: piano

Rai Ferrer: contrabaix 

Xavi Maureta: bateria

 

x05z13

Catalan Jazz Nights de la mà d’Albert Bover - Horacio Fumero Duo,  Carme Canela & Joan Monné i Marti Serra Quartet, del 21 al 23 de març a la Jazz Station

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"