Institut Ramon LLull

L’Institut Ramon Llull i FiraTàrrega porten el circ català a Suècia

Escèniques.  Estocolm, 17/12/2012

FiraTàrrega i l’Institut Ramon Llull han engegat conjuntament una iniciativa que permet la participació de tres companyies catalanes a Subcase 2013, la fira d’espectacles circenses que organitzen el centre de creació suec Subtopia i la New Nordic Circus Network.




Los Galindos (amb Maiurta), la Companyia de Circ EIA (amb Capas) i Projecte Otradnoie (amb Otradnoie 1) són les tres companyies que participaran a l’edició 2013 de Subcase, la fira de circ que tindrà lloc del 13 al 15 de febrer a Norsborg, Suècia. Aquesta participació és fruit de l’acord d’intercanvi vigent entre FiraTàrrega i el centre de creació Subtopia que ja va suposar la presència a FiraTàrrega 2012 de la producció nòrdica Bring the ice i de l’organització del Focus Nòrdic que el mes de setembre passat va fer possible a Tàrrega el contacte i l’intercanvi d’experiències entre professionals catalans i nòrdics. 

L’Institut Ramon Llull és el paraigua que dóna suport a aquest intercanvi a través del seu programa d’internacionalització “Catalan Circus On Tour”, que també serà presentat a Subcase 2013, de cara a fomentar acords de cooperació internacional centrats en l’àmbit del circ.

Els països nòrdics i Catalunya estan generant projectes conjunts de creació artística, l'intercanvi de residències, coneixements, experiències i idees. Subtopia, l’Institut Ramon Llull i FiraTàrrega volen fomentar aquesta atracció mútua entre les dues cultures construint ponts per a un diàleg fluid i enriquidor i un espai per al creixement cultural que pot generar moltes oportunitats de mercat.

El programa català a Subcase 2013 ha estat seleccionat per un comitè format per Kiki Muukkonen, directora artística de Subtopia, Jordi Duran, director artístic de FiraTàrrega, Jordi Jané, crític de circ català, Jordi Gaspar, director del Circ Trapezi Festival I una persona responsable de l’Institut Ramon Llull.

Més informació sobre la participació catalana

 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"