Institut Ramon LLull

El Trio Kandinsky porta la música contemporània catalana a la Xina

Música.  Xina, 03/12/2012

El Trio Kandinsky inicia els propers dies una gira per al Xina, amb el suport de l’Institut Ramon Llull (IRL). El grup català de música clàssica, format per Corrado Bolsi (violí), Amparo Lacruz (violoncel) i Emili Brugalla (piano), actuaran a les ciutats de Xangai, Hangzou i Nanjing.




El Trio Kandinsky és una formació dedicada a divulgar no tan sols el repertori clàssic, sinó també les creacions més recents. El grup ha desenvolupat una intensa activitat professional, on ha participat en nombrosos grups de cambra i presència en incomptables festivals d’arreu del món. La seva activitat com a concertistes, investigadors i docents, ha contribuït notablement a la divulgació del patrimoni musical del segle XX.

El programa de la seva gira per la Xina és el següent:

- 6 de desembre.

Conservatori de Xangai.

- 7 de desembre.

Facultat de Música de l'Escola Normal de Hangzou.

- 8 de desembre.

Conservatori de Nanjing.

En els tres casos, el repertori el formen obres de Granados, Turina, Cassadó i Piazzola.

 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"