Institut Ramon Llull/ Newsletter # 93

FEBRER 2019 / CATALUNYA

Actualitat

 
Escèniques.  AMÈRICA LLATINA,  24/02/2019

23 propostes escèniques a Temporada Alta Iberoamèrica, en un festival més internacional que mai

Lluís Homar porta Tierra Baja a Llatinoamèrica i Guillem Albà estrena Calma! al festival que arriba a la seva VII edició consolidat com a plataforma d’intercanvi artístic, i proposa un nou Torneig de Dramatúrgia Transatlàntic entre autors d’ambdues bandes de l’Atlàntic, amb la col·laboració de la Fundació SGAE. La mallorquina Xesca Salvà hi presenta l'espectacle Cases i l'aragonès Javier Aranda la proposta de titelles Vida, en una programació que rep el suport de l'Institut Ramon Llull.

 

+ info >>


Barcelona,  04/02/2019

Oberta la convocatòria de selecció de professors d’estudis catalans a Mèxic i Xina

Aquest dilluns s'ha publicat al DOGC la convocatòria de selecció de professorat d’estudis catalans a universitats de fora del domini lingüístic per al curs acadèmic 2019-2020. Les sol·licituds es poden presentar del 5 al 20 de febrer, ambdós dies inclosos, a través del formulari en línia disponible al web de l’Institut Ramon Llull, on també es poden trobar les bases de la convocatòria i la documentació requerida.

+ info >>


Literatura.  Barcelona,  04/02/2019

S’obren les convocatòries de subvencions de literatura catalana a l’exterior

Ja s’han publicat al DOGC les convocatòries públiques per optar als diferents ajuts que promou l’Institut Ramon Llull en l’àmbit de la difusió de la literatura catalana a l’exterior. Les subvencions obertes són: traducció de literatura, promoció de literatura, obres il·lustrades, traducció de fragments, residències de traductors i mobilitat d’escriptors i il·lustradors. 

+ info >>


Arts Visuals.  Estocolm,  31/01/2019

L’artista Dora García presenta la publicació “I always tell the truth” al prestigiós museu Bonniers Konsthall de Suècia

El museu d’art contemporani més important de Suècia, Bonniers Konsthall, acull el projecte expositiu individual “I always tell the truth” de Dora García fins el 19 de febrer d’enguany. Amb aquest motiu, s’ha publicat un llibre que porta el mateix títol coeditat per Bonniers Konsthall i l’editorial “Art Theory Publishing” amb el suport de l’Institut Ramon Llull. La presentació de la publicació tindrà lloc el 31 de gener i comptarà amb la presència de l’artista, Dora García, la comissària d’art canadenca Chantal Pontbriand i Cecilia Sjöholm, crítica d’art i professora d’estètica a Södertörn University.

+ info >>HIGHLIGHTS: Learning Catalan // The Institute // Grants // Virtual Office

BASIC DATA PROTECTION OF PERSONAL DATA

  • Identification of the treatment: Subscribers of bulletins.
  • Responsible for the treatment: Institut Ramon Llull.
  • Purpose: Sending information from the Institut Ramon Llull.
  • Legitimation: Consent of the interested person. The interested party may revoke the consent at any time.
  • Recipients: The dice will not be communicated to other people.
  • Rights of interested persons: The rights of access, rectification, suppression, opposition to the processing and request of the limitation can be exercised.
  • More information on the Privacy Policies page.

Subscription form // Unsubscripction form // If you cannot view the page correctly, take a look at the  website. Contact: info@llull.cat


Twitter  Facebook  Spotify  Flickr  RSS  YouTube
The Institut Ramon Llull aims at projecting the Catalan language and their culture in all its forms, materials and means of expression. 
The Institut Ramon Llull is a consortium that comprises the Generalitat (Government of Catalonia), Balearic Islands Government and the Barcelona City Council, and its mission is the promotion of Catalan language and culture abroad.

INSTITUT RAMON LLULL
Contacte
Avda. Diagonal, 373 
Palau del Baró de Quadras 
08008 Barcelona
Tel. +34 934 67 80 00