Institut Ramon Llull/ Newsletter # 92

GENER 2019 / CATALUNYA

Actualitat

 
Escèniques.  Santiago de Xile,  17/01/2019

El festival d'arts escèniques xilè Santiago Off presenta el Focus FiraTàrrega per segon any consecutiu

Les companyies catalanes John Fisherman i Humanhood, així com l'experta en arts de carrer Aïda Pallarès, participen en l'edició 2019 de Santiago Off, un dels festivals escènics de referència en el panorama iberoamericà que arrenca avui i fins al proper 26 de gener a Santiago de Xile. L'Institut Ramon Llull col·labora en aquest intercanvi finançant la mobilitat dels artistes i experts catalans.

+ info >>


Cinema.  Rotterdam,  23/01/2019

El Festival de Cinema de Rotterdam programa 7 produccions catalanes

El Festival Internacional de Cinema de Rotterdam (IFFR), que se celebra del 23 de gener al 3 de febrer, donarà visibilitat a la indústria cinematogràfica catalana amb el suport de l’Institut Ramon Llull. La participació catalana en aquesta 47ena edició del festival compta amb la programació de les pel·lícules Entre dos aguas, Els dies que vindran, Carelia: Internacional con Monumento un film, Love me not, Una història sense destí i els curts No me despertéis i The eyes empty and the pupils burning with rage and desire.

+ info >>


Literatura.  Nova York ,  09/01/2019

Oberta la convocatòria per a la residència d’escriptors del programa Writers Art Omi - Ledig House de Nova York

L’Institut Ramon Llull obre la convocatòria per a la selecció de dos escriptors de literatura catalana que vulguin participar al programa Writers Art Omi - Ledig de Nova York que enguany n’acollirà un a la primavera i un altre a la tardor. Aquest és el 9è any en què l’IRL col·labora amb aquest programa que dona l’oportunitat de participar en un punt de trobada amb professionals de tot el món. La convocatòria per presentar sol·licituds està oberta fins el 31 de gener.

+ info >>


Cinema.  França,  10/01/2019

Emili Manzano presenta “El dia de la sípia” al Centre Pompidou de París

El documental El dia de la sípia, dirigit per Emili Manzano (2015, Pickwick Films, TVE, Televisió de Catalunya), és la crònica d’un dia a París entre l'escriptor Enrique Vila-Matas amb l’artista Miquel Barceló. El film serà projectat el dia 23 de gener al Centre Pompidou dins la programació “Enjeux”, una trobada organitzada per l'associació Maison des écrivains et de la littérature que anualment reuneix crítics literaris universitaris i periodístics d'arreu del món. Amb el suport de l’Institut Ramon Llull.

+ info >>


20/01/2019

17 companyies i entitats catalanes participen a la Internationale Kulturbörse de Freiburg

Les arts en viu catalanes tindran presència un any més a l’Internationale Kulturbörse Freiburg (Alemanya) del 20 al 23 de gener, a través de l’estand Catalan Arts del Departament de Cultura.

+ info >>


Literatura.  Barcelona,  23/01/2019

El Palau Baró de Quadras acull la presentació de dos volums de dramatúrgia catalana traduïda al castellà.

El proper dimecres 23 de gener, a les 18 h, presentem al Palau Baró de Quadras, seu de l’Institut Ramon Llull l’antologia «Dramatúrgia catalana contemporània», dos volums coeditats amb l’editorial mexicana Paso de Gato, on es recullen una vintena de textos d’autors catalans publicats entre el 2004 i l’actualitat traduïts al castellà.

 

+ info >>HIGHLIGHTS: Learning Catalan // The Institute // Grants // Virtual Office

BASIC DATA PROTECTION OF PERSONAL DATA

  • Identification of the treatment: Subscribers of bulletins.
  • Responsible for the treatment: Institut Ramon Llull.
  • Purpose: Sending information from the Institut Ramon Llull.
  • Legitimation: Consent of the interested person. The interested party may revoke the consent at any time.
  • Recipients: The dice will not be communicated to other people.
  • Rights of interested persons: The rights of access, rectification, suppression, opposition to the processing and request of the limitation can be exercised.
  • More information on the Privacy Policies page.

Subscription form // Unsubscripction form // If you cannot view the page correctly, take a look at the  website. Contact: info@llull.cat


Twitter  Facebook  Spotify  Flickr  RSS  YouTube
The Institut Ramon Llull aims at projecting the Catalan language and their culture in all its forms, materials and means of expression. 
The Institut Ramon Llull is a consortium that comprises the Generalitat (Government of Catalonia), Balearic Islands Government and the Barcelona City Council, and its mission is the promotion of Catalan language and culture abroad.

INSTITUT RAMON LLULL
Contacte
Avda. Diagonal, 373 
Palau del Baró de Quadras 
08008 Barcelona
Tel. +34 934 67 80 00