Institut Ramon Llull/ Newsletter # 89

OCTUBRE 2018 / CATALUNYA

Actualitat

 
Cultura.  BARCELONA,  26/09/2018

Iolanda Batallé, nova directora de l’Institut Ramon Llull

La Junta Rectora de l’Institut Ramon Llull, celebrada avui dimecres 26 de setembre, ha nomenat Iolanda Batallé com a nova directora de l’Institut Ramon Llull. L'escriptora i editora substituirà Manuel Forcano, que ha ocupat el càrrec dos anys i mig. 

+ info >>


Escèniques.  Quebec,  12/09/2018

L’IRL impulsa una temporada artística multidisciplinar al Quebec amb més de 30 activitats

CULTURE CATALANE és una temporada artística, una acció de visibilitat i promoció de tota l’activitat cultural catalana que tindrà lloc des del mes de setembre del 2018 fins al mes de juliol de 2019 en diferents equipaments  de les ciutats de Mont-real, Quebec i Saguenay. L’IRL col·laborarà amb diversos equipaments i festivals del Quebec com ara el Festival International de la Littérature (on la literatura catalana enguany és convidada d’honor), l’Agora de la Danse, el Casal de Catalunya a Mont-real, el festival Quartiers Danses, el Regard Festival International du Court Métrage i el Festival International des Arts de la Marionette a Saguenay.

+ info >>


Música.  L'Havana, Buenos Aires,  07/09/2018

La cultura i les lletres de les Illes Balears desembarquen a Amèrica Llatina amb dues setmanes culturals a l'Havana i Buenos Aires

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears i l’Institut Ramon Llull organitzen dues setmanes culturals a Cuba i a l’Argentina durant els mesos de setembre i octubre. Hi participaran més de vint escriptors, músics i artistes visuals en diversos concerts, presentacions literàries i exposicions per mostrar la creació cultural balear més diversa i contemporània.

+ info >>


Literatura.  Barcelona,  05/10/2018

Últims dies per optar a la convocatòria de subvencions per a la promoció de la literatura catalana i aranesa a l’exterior

La concessió de subvencions són per a la realització d’activitats de promoció de la literatura catalana i aranesa, fora del domini lingüístic d’ambdues llengües, durant el 2018. És imprescindible que el sol·licitant consulti les bases, que es poden trobar a la mateixa web de l’IRL, i faci el tràmit disponible en línia en els terminis fixats.

+ info >>


Música.  París i Portet-sur-Garonne,  22/09/2018

El ritme de Txarango arriba a França amb dos concerts programats

El grup Txarango és un dels convidats al Festival MéditerranéO’, un festival a l’aire lliure a la vora del riu Garona que acull 10 concerts d’artistes d’arreu del món del 22 al 24 de setembre. La banda també oferirà un concert el 5 d'octubre al Café de la Danse de París.

+ info >>


Cinema.  Londres, Regne Unit ,  26/09/2018

El London Spanish Film Festival projecta 6 films catalans dins la desena ‘Catalan Window’

El London Spanish Film Festival, que celebrarà la seva 14a edició del 26 al 30 de setembre, comptarà una vegada més amb el focus Catalan Window, ideat per oferir una panoràmica sobre el més destacat del darrer any cinematogràfic català i que compta amb el suport de l’Institut Ramon Llull. El festival projectarà els films La vida lliure, Júlia ist, Tierra firme, Penèlope, Ferides i Bohemia.

+ info >>HIGHLIGHTS: Learning Catalan // The Institute // Grants // Virtual Office

BASIC DATA PROTECTION OF PERSONAL DATA

  • Identification of the treatment: Subscribers of bulletins.
  • Responsible for the treatment: Institut Ramon Llull.
  • Purpose: Sending information from the Institut Ramon Llull.
  • Legitimation: Consent of the interested person. The interested party may revoke the consent at any time.
  • Recipients: The dice will not be communicated to other people.
  • Rights of interested persons: The rights of access, rectification, suppression, opposition to the processing and request of the limitation can be exercised.
  • More information on the Privacy Policies page.

Subscription form // Unsubscripction form // If you cannot view the page correctly, take a look at the  website. Contact: info@llull.cat


Twitter  Facebook  Spotify  Flickr  RSS  YouTube
The Institut Ramon Llull aims at projecting the Catalan language and their culture in all its forms, materials and means of expression. 
The Institut Ramon Llull is a consortium that comprises the Generalitat (Government of Catalonia), Balearic Islands Government and the Barcelona City Council, and its mission is the promotion of Catalan language and culture abroad.

INSTITUT RAMON LLULL
Contacte
Avda. Diagonal, 373 
Palau del Baró de Quadras 
08008 Barcelona
Tel. +34 934 67 80 00