Institut Ramon Llull/ Newsletter # 88

SETEMBRE 2018 / CATALUNYA

Actualitat

 
Literatura.  Buenos Aires,  30/08/2018

Primers convidats en el programa de Barcelona com a ciutat convidada a la Feria Internacional del Libro de Buenos Aires 2019

Avui dijous, 30 d’agost, a les 15 hores (9, hora Argentina), s’han fet públics els primers noms dels participants a la Feria Internacional del Libro de Buenos Aires 2019, de la que Barcelona és ciutat convidada d’honor.  El poeta Joan Margarit participarà a la 14a edició del Festival de la poesia de la fira; Hèctor Lozano, el guionista de la sèrie Merlí, presentarà la novel·la Quan èrem peripatètics i Silvia Pérez Cruz oferirà el concert de la Noche de la feria.

+ info >>


Llengua.  Illes Balears,  02/09/2018

Comença l’estada lingüística d’estiu a les Illes Balears per a estudiants de català d’arreu del món

Estudiants de la Xarxa universitària d'estudis catalans a l’exterior participen en l’estada lingüística d’estiu que té lloc del 2 al 14 de setembre a les Illes Balears. L’Institut Ramon Llull, amb la col·laboració de la Universitat de les Illes Balears, organitza aquestes dues setmanes amb l’objectiu de millorar la competència en llengua catalana i els coneixements culturals dels participants.

+ info >>


Escèniques.  Ramonville,  13/09/2018

3 companyies participen al focus de teatre al carrer en català del Festival de Rue de Ramonville

El Festival Rue de Ramonville, que aquest any arriba a la seva 31a edició, ha programat un focus de teatre al carrer català. Del 13 al 15 de setembre participaran en l’esdeveniment les companyies catalanes Circ Panic, Laitrum Teatre i Hui Basa amb el suport de l’Institut Ramon Llull.  

+ info >>


Escèniques.  Regne Unit,  29/08/2018

Artistes catalans i balears ofereixen 21 funcions a l’Out There Festival del Regne Unit

El festival de circ i arts de carrer Out There Festival, que enguany se celebra del 14 al 16 de setembre, ha programat les companyies catalanes i balears Joan Català, Amer i Àfrica, Makam, Karl Stets, Mecànica/Los Rabinovich i la companyia de circ “eia”. Amb el suport de l’IRL, les 6 companyies realitzaran un total de 21 funcions.

+ info >>


Escèniques.  Berlin,  15/09/2018

David Espinosa presenta "Mi gran obra" al teatre Schaubude de Berlín

Durant aquesta temporada, el prestigiós teatre Schaubude de Berlín ha inclòs en la seva programació companyies catalanes i balears amb la col·laboració de l'Institut Ramon Llull. Del 15 al 20 de maig de 2018, durant la celebració del "Jubiläumskonzert der Dinge" Xesca Salvà va presentar la seva obra i aquesta vegada, és el torn de David Espinosa qui exhibirà “Mi gran obra” el dies 14 i 15 de setembre. Al Festival Internacional de Teatre d'Objectes, "Theater der Dinge", que se celebra del 9 al 15 de novembre, es podrà veure novament el treball de Xesca Salvà. 

+ info >>


Escèniques.  Lió,  19/09/2018

La 18a edició de la Biennale de la danse de Lyon programa 3 companyies catalanes

La Biennale de la danse de Lyon, una de les cites de dansa contemporània més importants de França, arriba a la seva 18a edició amb un fil temàtic al voltant de la relació entre la dansa i la imatge. Enguany, les ballarines Cris Blanco, Lali Ayguadé i la companyia Colectivo La Bolsa formen part de la programació del festival amb el suport de l’Institut Ramon Llull.

+ info >>


Escèniques.  Regne Unit ,  24/08/2018

4 companyies de Catalunya i Balears participaran al programa de residències de SeaChange Arts

Dulce Duca, la Cia. PakiPaya, el Collectivo Terzo Livello i la Cia. Pau Palaus han estat les companyies seleccionades per SeaChange Arts per participar en el programa de residències per artistes i companyies de Catalunya i Balears. Amb el suport de l'Institut d'Estudis Baleàrics, l’Institut Ramon Llull i Trapezi, la fira del circ de Catalunya, l’estada es realitzarà des d’octubre de 2018 fins al juny de 2019. 

+ info >>HIGHLIGHTS: Learning Catalan // The Institute // Grants // Virtual Office

BASIC DATA PROTECTION OF PERSONAL DATA

  • Identification of the treatment: Subscribers of bulletins.
  • Responsible for the treatment: Institut Ramon Llull.
  • Purpose: Sending information from the Institut Ramon Llull.
  • Legitimation: Consent of the interested person. The interested party may revoke the consent at any time.
  • Recipients: The dice will not be communicated to other people.
  • Rights of interested persons: The rights of access, rectification, suppression, opposition to the processing and request of the limitation can be exercised.
  • More information on the Privacy Policies page.

Subscription form // Unsubscripction form // If you cannot view the page correctly, take a look at the  website. Contact: info@llull.cat


Twitter  Facebook  Spotify  Flickr  RSS  YouTube
The Institut Ramon Llull aims at projecting the Catalan language and their culture in all its forms, materials and means of expression. 
The Institut Ramon Llull is a consortium that comprises the Generalitat (Government of Catalonia), Balearic Islands Government and the Barcelona City Council, and its mission is the promotion of Catalan language and culture abroad.

INSTITUT RAMON LLULL
Contacte
Avda. Diagonal, 373 
Palau del Baró de Quadras 
08008 Barcelona
Tel. +34 934 67 80 00