Institut Ramon Llull/ Newsletter # 76

SETEMBRE 2017 / CATALUNYA

Actualitat

 
Literatura.  Barcelona,  20/07/2017

L’Institut Ramon Llull s’incorpora a la Setmana del Llibre en Català portant editors internacionals

La 35a edició de La Setmana del Llibre en Català reunirà 200 novetats editorials i 500 capçaleres de proximitat del 8 al 17 de setembre. Per primera vegada, fruit de la col·laboració amb l’Institut Ramon Llull, se celebrarà en el marc de La Setmana la 6a edició del Making Catalan Literature Travel for International Publishers and Agents, que compta amb la visita de 16 editors de 14 països diferents.

+ info >>


Cinema.  París,  06/09/2017

L'"Étrange Festival” de París homenatja el 50è aniversari del Festival de Sitges en col·laboració amb l'IRL

L’Étrange Festival i l’Institut Ramon Llull se sumen a les celebracions del 50è aniversari de Sitges amb la programació d'un focus de cinema fantàstic català a París. A la seva 23a edició, que se celebra del 6 al 17 de setembre, el certamen francès abraça des dels films més històrics fins a l'actualitat més recent, en una mostra de la vitalitat del sector català.

+ info >>


Llengua.  Palma de Mallorca,  03/09/2017

Tret de sortida a la primera Estada lingüística d’estiu a les Illes Balears

L’Institut Ramon Llull organitza per primera vegada i conjuntament amb la Universitat de les Illes Balears una Estada lingüística d’estiu a Palma de Mallorca del 3 al 15 de setembre. Es tracta d’un programa destinat a persones que vulguin millorar els seus coneixements de llengua i cultura catalanes i conèixer la ciutat de Palma i l’illa de Mallorca.

+ info >>


Literatura.  Nova York,  08/09/2017

L’escriptora Marta Carnicero inicia una residència literària a la Ledig House de Nova York

La Ledig House ha acollit més d’un centenar d’autors i traductors internacionals des de la seva creació fa vint-i-cinc anys. Del 8 de setembre al 5 d’octubre comptarà amb la participació de l’escriptora catalana Marta Carnicero, autora de ‘El cel segons Google’ (La Magrana, 2016). 

+ info >>


Escèniques.  Hull,  01/09/2017

Presència catalana al Freedom Festival de Hull, al Regne Unit

Coincidint amb la celebració de la capitalitat cultural de la ciutat de Hull, al Regne Unit, l’edició d’enguany del Freedom Festival se centra en les arts escèniques i la música de carrer de l’1 al 3 de setembre. 

+ info >>


Arquit. i disseny.  Barcelona,  04/08/2017

L’IRL publica les bases per a la contractació d’un servei de co-comissariat per a la Biennal d’Arquitectura de Venècia

L’Institut Ramon Llull ha publicat les bases per a la contractació d’un servei de co-comissariat per elaborar, conjuntament amb el despatx d’arquitectura RCR i al voltant de la seva obra, la proposta curatorial per a la participació de Catalunya als Eventi Collaterali de la 16a Biennal d’Arquitectura de Venècia. En aquesta edició Catalunya estarà representada per RCR Arquitectes, despatx reconegut recentment amb el Premi Pritzker.

+ info >>HIGHLIGHTS

>> Learning Catalan
>> Who is who
>> Grants
>> Virtual Office

If you cannot view the page correctly, take a look at the  website. Contact: info@llull.cat
Subscription form // Unsubscripction form

Twitter  Facebook  Spotify  Flickr  RSS  YouTube
The Institut Ramon Llull aims at projecting the Catalan language and their culture in all its forms, materials and means of expression. 
The Institut Ramon Llull is a consortium that comprises the Generalitat (Government of Catalonia) and the Barcelona City Council, and its mission is the promotion of Catalan language and culture abroad.

INSTITUT RAMON LLULL
Contacte
Avda. Diagonal, 373 
Palau del Baró de Quadras 
08008 Barcelona
Tel. +34 934 67 80 00