Institut Ramon Llull/ Newsletter # 75

AGOST 2017 / CATALUNYA

Actualitat

 
Escèniques.  Amersfoort,  24/08/2017

'Viva Catalonia!' al Spoffin Festival d'Holanda

El festival holandès Spoffin aposta fort en la seva edició d’enguany, del 24 al 27 d'agost, per les companyies catalanes i balears, de manera que suposen un 80% del total de la seva programació. Sota el títol 'Viva Catalonia!', la participació catalanobalear compta amb espectacles de 8 companyies d’arts escèniques de carrer que inclouen teatre, circ i dansa.

+ info >>


Música.  Mont-real,  23/08/2017

Barcelona, ciutat convidada al festival MUTEK de Mont-real

Amb motiu del 375è aniversari de la ciutat de Mont-real, el festival MUTEK, referent de la creativitat digital i la música electrònica en viu, organitzarà l’INTER CONNECT MTL 2017, quatre esdeveniments puntuals que superen el propi festival i conviden quatre ciutats. La primera és Barcelona i, durant el mes d'agost, tindran lloc diverses d’activitats per establir llaços professionals entre la capital catalana i la ciutat canadenca.

+ info >>


Escèniques.  França,  20/08/2017

Cinc companyies catalanes al Festival Au Bonheur des Mômes de França

Au Bonheur des Mômes és un festival de teatre infantil organitzat cada mes d'agost a la localitat savoiana de Grand Bornand, a França. La 26a edició, que se celebra del 20 al 25 d'agost, compta amb la participació de cinc companyies catalanes. 

+ info >>


Cinema.  Regne Unit,  01/08/2017

'El virus de la por', de Ventura Pons, arriba a Londres i Manchester

L’últim treball del director de cinema Ventura Pons arriba al Regne Unit. L’1 i 2 d’agost, el català serà a Londres i Manchester per conversar amb el públic després de la projecció d’‘El virus de la por’, l’adaptació cinematogràfica de l’obra de teatre ‘El principi d’Arquímedes’ de Josep Maria Miró. 

+ info >>


Cinema.  París,  27/07/2017

L'"Étrange Festival” de París homenatja el 50è aniversari del Festival de Sitges amb un focus de cinema fantàstic català

L’”Étrange Festival” de París acollirà, entre el 8 i el 10 de setembre, un gran nombre de produccions catalanes a la seva programació. Coincidint amb els 50 anys de la seva creació, el Festival de Sitges, en col·laboració amb l’Institut Ramon Llull, assumeix el comissariat del projecte i és l’encarregat de fer la selecció de les pel·lícules que es mostraran al focus del setembre.

+ info >>


Música.  TUNIS,  24/07/2017

Maria del Mar Bonet actua a Tunis per commemorar els seus 50 anys de música

La cantant mallorquina Maria del Mar Bonet es retroba amb l’Ensemble de Musique Traditionnelle de Tunis en motiu dels seus 50 anys dalt dels escenaris. El concert té lloc el 24 de juliol a l’amfiteatre romà de l’Eljem, a Tunis, en el marc del Festival International de Musique Symphonique.

+ info >>


Llengua.  Girona i Andorra,  23/07/2017

Comença el XVI Campus universitari de la llengua catalana a Girona i Andorra

En la setzena edició del Campus universitari de la llengua catalana a Girona i Andorra, organitzat entre l’IRL i el Govern d’Andorra, 30 estudiants de català a l’exterior tenen l’oportunitat de millorar la seva competència lingüística i els seus coneixements culturals. La immersió, que té lloc del 23 de juliol al 6 d’agost, anirà a cavall entre Girona i Canillo. 

+ info >>


Llengua.  Tarragona,  11/07/2017

Tarragona acull per segon any les Jornades Internacionals per a Professors de Català que organitza l’IRL

La Universitat Rovira i Virgili acollirà per segon any consecutiu les Jornades Internacionals per a Professors de Català que organitza anualment l’Institut Ramon Llull i que arriben a la seva 31ena edició. La sessió inaugural tindrà lloc dimarts 18 de juliol a les 15:30 h a la sala de Graus del Campus Catalunya i hi participaran Arcadi Navarro, Secretari d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya, Josep Anton Ferré; rector de la Universitat Rovira i Virgili; i Manuel Forcano, director de l’Institut Ramon Llull. 

+ info >>


Literatura.  Barcelona,  20/07/2017

L’Institut Ramon Llull s’incorpora a la Setmana del Llibre en Català portant editors internacionals

La 35a edició de La Setmana del Llibre en Català reunirà 200 novetats editorials i 500 capçaleres de proximitat del 8 al 17 de setembre. Per primera vegada, fruit de la col·laboració amb l’Institut Ramon Llull, se celebrarà en el marc de La Setmana la 6a edició del Making Catalan Literature Travel for International Publishers and Agents, que compta amb la visita de 16 editors de 14 països diferents.

+ info >>HIGHLIGHTS

>> Learning Catalan
>> Who is who
>> Grants
>> Virtual Office

If you cannot view the page correctly, take a look at the  website. Contact: info@llull.cat
Subscription form // Unsubscripction form

Twitter  Facebook  Spotify  Flickr  RSS  YouTube
The Institut Ramon Llull aims at projecting the Catalan language and their culture in all its forms, materials and means of expression. 
The Institut Ramon Llull is a consortium that comprises the Generalitat (Government of Catalonia) and the Barcelona City Council, and its mission is the promotion of Catalan language and culture abroad.

INSTITUT RAMON LLULL
Contacte
Avda. Diagonal, 373 
Palau del Baró de Quadras 
08008 Barcelona
Tel. +34 934 67 80 00