Institut Ramon Llull/ Newsletter # 74

JULIOL 2017 / CATALUNYA

Actualitat

 
Barcelona,  04/07/2017

42 companyies catalanes i balears participaran en 12 esdeveniments internacionals aquest estiu

Un total de 42 companyies escèniques i formacions musicals participaran aquest estiu a 12 destacats esdeveniments de caràcter internacional de la mà de l’Institut Ramon Llull. Així ho ha explicat el director de l’IRL, Manuel Forcano, que ha recordat que l’Institut és un consorci amb el Govern de les Illes Balears i l’Ajuntament de Barcelona i, per tant, moltes d’aquestes activitats s’impulsen conjuntament amb aquestes institucions.

+ info >>


Llengua.  Palma,  28/06/2017

Un grup d’estudiants de català a universitats britàniques realitzen un viatge cultural a Mallorca

Aquest dijous tindrà lloc l’acte de benvinguda a un grup d’estudiants britànics que participen en un viatge cultural a Mallorca impulsat per l’IRL amb el suport del Govern de les Illes Balears, a través de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports. Es tracta d’una vintena d’estudiants procedents de les universitats de Liverpool, Durham i Newcastle que seran a Mallorca fins el 3 de juliol.

+ info >>


Música.  BREMEN,  30/06/2017

El compositor Benet Casablancas inicia residència a Bremen

El programa de la residència de Benet Casablancas (1956) a Bremen, Alemanya, inclou estrenes, concerts, classes magistrals al Conservatori de Frankfurt i al Hochshule de Bremen i diverses gravacions per a la discogràfica Naxos. L’Institut Ramon Llull i l’Instituto Cervantes de Bremen han col·laborat per a fer possible el projecte.

+ info >>


Literatura.  FRONTIGNAN,  30/06/2017

Andreu Martín assisteix al 20è aniversari del FIRN de Frontignan

L’escriptor Andreu Martín participa en la 20a edició del Festival Internacional de Novel·la Negra de Frontignan, el FIRN, que té lloc del 12 de juny al 2 de juliol. L'autor català firmarà exemplars de la seva última novel·la, ‘Societat Negra’, traduïda al francès per Asphalte éditions ('Sociéte Noir', 2016). 

+ info >>


Música.  NOVA YORK,  19/06/2017

La música electroacústica de nova creació catalana i balear arriba als escenaris de Nova York

L’Institut Ramon Llull organitza un focus d’activitats per promoure la música electroacústica a Nova York. En col·laboració amb els festivals Placa[base, de Palma, i Sirga, de Flix, la setmana el 19 al 25 de juny la creació musical catalana deixarà l’empremta a la  la ciutat de Nova York amb acurat programa de concerts, compositors i formacions provinents de Catalunya i les Illes Balears.  A més, Mateu Malondra (Placa[base Col·lectiu Instrumental) i Joan Bagés i Joan Martí Frasquier (Sirga) realitzaran una residència d’investigació i recerca a l’Abrons Arts Center, espai de creació i difusió que dona suport a la cultura més innovadora i multidisciplinària.

+ info >>HIGHLIGHTS

>> Learning Catalan
>> Who is who
>> Grants
>> Virtual Office

If you cannot view the page correctly, take a look at the  website. Contact: info@llull.cat
Subscription form // Unsubscripction form

Twitter  Facebook  Spotify  Flickr  RSS  YouTube
The Institut Ramon Llull aims at projecting the Catalan language and their culture in all its forms, materials and means of expression. 
The Institut Ramon Llull is a consortium that comprises the Generalitat (Government of Catalonia) and the Barcelona City Council, and its mission is the promotion of Catalan language and culture abroad.

INSTITUT RAMON LLULL
Contacte
Avda. Diagonal, 373 
Palau del Baró de Quadras 
08008 Barcelona
Tel. +34 934 67 80 00