Institut Ramon Llull/ Newsletter # 68

DESEMBRE 2016 / CATALUNYA

Actualitat

 
Literatura.  Nova York,  01/12/2016

El poeta i escriptor Martí Sales, entre els 15 convidats al festival New Literature from Europe de Nova York

Martí Sales és un dels quinze escriptors europeus convidats pel festival New Literature from Europe, que del 7 al 10 de desembre celebra la seva tretzena edició. Dedicat a la nova literatura europea, el festival s’ha convertit en un dels esdeveniments literaris de més ressò de Nova York, i acollirà alguns dels escriptors europeus emergents més destacats per una sèrie de lectures i debats al costat de crítics, traductors, i escriptors nord-americans i internacionals de renom, com Salman Rushdie, Eliot Weinberger o Deborah Eisenberg.

+ info >>


Literatura.  Barcelona,  01/12/2016

Escriptors i il•lustradors de LIJ protagonitzaran el programa d’activitats de l’IRL per a la Fira del Llibre Infantil i Juvenil de Bolonya

Els preparatius per a la participació de Catalunya i les Illes Balears com a convidat d’honor de la Fira del Llibre Infantil i Juvenil de Bolonya avancen a bon ritme. Si fa unes setmanes es feia pública la llista d’il·lustradors que protagonitzarien les dues exposicions encomanades al convidat d’honor, l’IRL treballa ara en l’elaboració d’un ampli i divers programa d’activitats. 

+ info >>


Cultura.  Barcelona,  18/12/2016

El Palau Baró de Quadras, a La Marató de TV3

El Palau Baró de Quadras, seu de l’Institut Ramon Llull, obrirà les seves portes el proper diumenge 18 de desembre per donar suport a La Marató de TV3 amb un concert especial, que anirà a càrrec dels joves flautistes i clarinetistes de l’escola de música Gymusic.

+ info >>


Literatura.  Nova York,  06/12/2016

La Universitat de Nova York celebra la traducció de ‘Vida privada’ amb un col·loqui sobre Sagarra

Per celebrar la traducció anglesa de ‘Vida privada’ de Josep Maria de Sagarra, publicada per Archipelago Books a finals del 2015, la Universitat de Nova York acull el proper 6 de desembre un col·loqui sobre la novel·la i la Barcelona del seu temps. ‘Aristocrats, Tarts, and Wastrels in 1932 Barcelona: The Private Lives of Josep Maria de Sagarra’ comptarà amb la participació de Josep M. Muñoz, historiador i editor; Margarida Casacuberta, professora de literatura a la Universitat de Girona; i Mary Ann Newman, traductora de l’obra.

+ info >>


Cultura.  Glasgow,  23/11/2016

L’Institut Ramon Llull i el FC Barcelona organitzen una jornada cultural a la Universitat de Glasgow

L’Institut Ramon Llull i el FC Barcelona, conjuntament amb l’Escola de Llengües i Cultures Modernes de la Universitat de Glasgow, han organitzat una jornada cultural que tindrà lloc aquest dimecres al matí sota el títol “Barça. Sports, Values and Identity”. L’acte se celebrarà al Senate Room Theatre de la Universitat de Glasgow tot coincidint amb el partit de Champions que disputarà el club blaugrana contra el Celtic el mateix dimecres. 

+ info >>


Arquit. i disseny.  Venècia,  29/11/2016

Aftermath_Catalonia in Venice. Architecture beyond architects s’acomiada de Venècia

La XV Biennal d’Arquitectura de Venècia ha tancat portes aquest diumenge, i amb ella s’acomiada de la ciutat italiana la proposta catalana Aftermath, impulsada per l’Institut Ramon Llull dins els Eventi Collaterali de la Biennal. Després de Venècia, la mostra arriba a Barcelona on des del 31 de gener i fins al proper 26 de març es podrà veure a l’Arts Santa Mònica.

+ info >>HIGHLIGHTS

>> Learning Catalan
>> Who is who
>> Grants
>> Virtual Office

If you cannot view the page correctly, take a look at the  website. Contact: info@llull.cat
Subscription form // Unsubscripction form

Twitter  Facebook  Spotify  Flickr  RSS  YouTube
The Institut Ramon Llull aims at projecting the Catalan language and their culture in all its forms, materials and means of expression. 
The Institut Ramon Llull is a consortium that comprises the Generalitat (Government of Catalonia) and the Barcelona City Council, and its mission is the promotion of Catalan language and culture abroad.

INSTITUT RAMON LLULL
Contacte
Avda. Diagonal, 373 
Palau del Baró de Quadras 
08008 Barcelona
Tel. +34 934 67 80 00