Newsletter
SETEMBRE 2015 / CATALUNYA
53
Cinema.  Torí,  17/09/2015
L’Institut Ramon Llull organitza el cicle Cinema Catalano in Mostra, en col·laboració amb EXIT Media, amb l’objectiu d’obrir a Torí una finestra al cinema català. La capital del Piemont és una de les ciutats italianes de referència en l’àmbit cinematogràfic. El cicle tindrà lloc del 17 al 19 de setembre al Cinema Classico de Torí.
Música.  Amèrica del Sud i Europa,  01/09/2015
Jordi Savall ofereix una gira internacional de la mà de l’Institut Ramon Llull. A principis del mes de setembre el reconegut músic català serà a Brasil i a l’Argentina. Oferirà dos concerts a São Paulo, un a Rio de Janeiro i dos a Buenos Aires, abans de tornar a Europa per actuar a Bèlgica, França i fer un concert a Sòria. L’any 2014, Savall va rebre la Medalla d’Or de la Generalitat de Catalunya, en reconeixement a la seva trajectòria musical i la seva contribució a la cultura catalana.  
Música.  Viena,  01/09/2015
Els compositors catalans Raquel García-Tomás i Joan Magrané Figuera presenten l’estrena mundial de la seva obra disPLACE a Viena. El concert inaugural té lloc el dia 1 de setembre a les 20h en el marc del festival Musiktheatertage Wien. Les actuacions seguiran els dies 5, 6, 8 i 11 del mateix mes. 
Cinema.  Cambridge,  03/09/2015
El festival de cinema de Cambridge presenta per quart any consecutiu una secció catalana, la Camera Catalonia. En la 35a edició del certamen, que se celebra del 3 al 13 de setembre, es presenten sis films catalans: cinc en la mostra catalana i un en la programació general.

INSTITUT RAMON LLULL
Contacte
Avda. Diagonal, 373
Palau del Baró de Quadras
08008 Barcelona
Tel. +34 934 67 80 00

Patrocinadors
follow us
The Institut Ramon Llull aims at projecting the Catalan language and their culture in all its forms, materials and means of expression.
The Institut Ramon Llull is a consortium that comprises the Generalitat (Government of Catalonia) and the Barcelona City Council, and its mission is the promotion of Catalan language and culture abroad.

Generalitat de CatalunyaAjuntament de Barcelona
© Institut Ramon Llull. All rights reserved