Institut Ramon Llull

Butlletí # 125

Cinema.  Olot,  16/05/2022

Faberllull Olot acull l'estada d'escriptura de guions de llargmetratge de ficció

Del 16 al 27 de maig de 2022, l'Institut Ramon Llull impulsa una estada d’escriptura de guions de llargmetratge cinematogràfic de ficció que compta amb el suport de l’Acadèmia de Cinema Català, Guionistes Associats de Catalunya (GAC) i amb la col·laboració de Catalan Films (ICEC).

+ info >>


Literatura.  Olot,  27/04/2022

Oberta la convocatòria per al seminari de traducció literària entre el català i l'alemany

El programa ViceVersa, de suport als traductors literaris de l'alemany, farà parada a Olot i Barcelona. Les institucions alemanyes impulsores i el Llull es coordinen per oferir per primera vegada una estada de traducció entre les dues llengües a Faberllull Olot, aquest setembre. La data límit per a la presentació de sol·licituds és el 27 maig 2022.

+ info >>


Literatura.  Barcelona,  10/05/2022

El Llull organitza la trobada anual de primavera de la Xarxa europea de suport a la traducció - ENLIT

L’Institut Ramon Llull organitza el 13 de maig la trobada anual de primavera de la Xarxa europea de suport a la traducció - ENLIT. L’esdeveniment es fa coincidir amb el Barcelona Poesia i compta amb la participació de 17 organitzacions de 14 països: República Txeca, Estònia, Finlàndia, Bèlgica, Alemanya, Grècia, França, Gal·les (Regne Unit), Irlanda, Bulgària, Lituània, Noruega, Suècia i Espanya.

+ info >>


Música.  Europa,  13/05/2022

L'Orfeó Català i el cor VEUS porten la música vocal catalana a la Philharmonie de Luxemburg

La música vocal catalana viu un moment dolç i serà la protagonista de diverses actuacions arreu del territori europeu: Luxemburg, Persan (França), Leipzig (Alemanya) i Vinçà (Occitània).

+ info >>


Literatura.  Madrid,  17/05/2022

La biografia de Gabriel Ferrater escrita per Jordi Amat, «Vèncer la por», es presenta a Madrid

Dijous 19 de maig es presenta al Centre Cultural-Llibreria Blanquerna la biografia publicada per Edicions 62 i Tusquets, en català i castellà, respectivament. L'acte s'emmarca en les activitats de l'Any Ferrater, i comptarà amb la participació de Jordi Amat, José María Lassalle i Jordi Gracia.

+ info >>


Unsubscripction form

Contact: info@llull.cat


Twitter  Facebook  Instagram  Flickr  RSS  YouTube
INSTITUT RAMON LLULL
info@llull.cat
Avda. Diagonal, 373. 
Palau del Baró de Quadras 
08008 Barcelona
Tel. +34 934 67 80 00