MADE IN CATALUNYA     Catalan Culture in New York. March 7- June 3, 2007
Logo IRL   
Logo Catalan Culture in Nee York
er
ARTS ESCÈNIQUES

LAURIE ANDERSON, LOU REED, AND PATTI SMITH.
READING CATALAN POETRY

reed
Baryshnikov Arts Center,
Howard Gilman Performance Space
23 i 24 de Març, 20.30 h

Poemes de Perejaume, Pere Gimferrer, Blai Bonet, Joan Brossa, Maria Mercè Marçal, Maria Antònia Salvà, Vicent Andrès Estellès, Narcís Comadira, Josep Palau i Fabre, Joan Margarit, Francesc Parcerisas, Miquel Martí i Pol, Enric Cassasses, Joan Salvat Papasseit, J.V. Foix, Gabriel Ferrater, Salvador Espriu, Josep Carner, Carles Riba, Miquel Barceló, Sebastià Gasch, Salvador Dalí and Lluís Montanyà. LLISTA DE POEMES

Coordinació artística : Xavier Albertí
Selecció de poemes: Jaume Subirana i Xavier Albertí
Programa subjecte a canvis
Durada aproximada 1 hora

Per raons tant culturals com econòmiques la majoria dels poetes del món són desconeguts, un fet que resulta encara més clar en el cas dels poetes que escriuen en català, als quals els ha estat especialment difícil arribar al públic internacional. Aquest recital intenta paliar aquesta situació posant en el punt de mira americà joies com Joan Brossa o Josep Carner. Laurie Anderson, Lou Reed i Patti Smith, tres creadors musicals imprescindibles, posen les seves veus al servei de paraules escrites a milers de quilòmetres de distància, oferint una oportunitat única per explorar alguns dels millors poemes del segle XX.

Director, actor i músic Xavier Albertí és un artista amb talent i amb fama d'afrontar sempre nous reptes. De ment oberta i extraordinàriament versàtil, Albertí es troba igualment còmode en el terreny dels petits projectes o des grans espectacles, de clàssics com Shakespeare o d'autors contemporanis i minoritaris. Entre 1996 i 1998 va dirigir el Festival de Barcelona Grec, un dels festivals d'arts escèniques més prestigiosos d'Europa.

 
     © Institut Ramon Llull 2007 | Contacteu | www.llull.cat     Amb la col·laboració de :  
dfsd